Хаир

Окреће око лица или Како сакрити подраст

С времена на време, у великом проценту жена појављује се мала, кратка и апсолутно неодољива коса. То је добра вест и такође изазива много неугодности. Знате ли како сакрити махуне? Већина овог длаке лети око чела, ушију и око лица. Понекад се диже чак и испод твоје бујне локве. Мјери до неколико центиметара и можда је најбоља коса коју сте икада имали - осим за ту дјецу. Заједно са финоћом ове косе, скоро да и нема шансе да се стави у било коју фризуру. Не могу их чак ни натјерати да се стапају с другом косом. Можете се радовати што ће вам на глави бити много нових праменова. Али док они устану, стално ћеш питати - шта са њима?


Где стигну

То су углавном жене и углавном оне које су имале хормонску промену - то може бити након неког третмана, али је сасвим уобичајено да жене рађају након порода. "Можда мајке које доје често проматрају губитак косе одмах након рођења. Али онда брзо почиње да се спаја - тако што почиње да расте нова коса. А ово су гаће, кратка коса коју жене раде мало, " објашњава фризерка Вероника Витова из фризерског салона Евва. Према њеним речима, махуне ће понекад расти из других разлога, на пример, у време интензивније промене косе, када нека коса изгледа, а други изађу. Ова промјена косе је јача у прољеће и јесен.


Подрастић прикрива одговарајућу фризуру и стил

Ово је вероватно најтежи део, међутим, кратка пахуљица се скрива довољно тешко. Постоји неколико варијанти. Прво, пронађите праву фризуру. Можете покрити грмље сломљеном косом, али понекад се исплати имати неке промјене. Напрсци, плетенице и пуцкетање су лијепи, али када откријете чело, уши, врат, грмље се појављује врло јасно. Шта онда? Идеално је да их угладите у шишање. Према фризеру, потребно је користити производе за шминкање као што су лак или гума за косу. Пазите, међутим, да се ситна коса држи. Дакле, морате бити опрезни да не изгледате као да сте на главу налили посуду за гел. Добро је поправити косу, а онда је држати за главу. Питање је да ли ће се лак и фризура лако држати, или ће бити боље користити различите агенсе за заглађивање. Добра гума или паста за фиксирање, " ноте Вероника Витова. Генерално, грмови су углавном меки и добро прилагођени, тако да су за њих довољни слабији фиксатори. Па, махуне скривају неке фризуре са петом и коса је више пузала у лице.

Подстакните њихов раст

Бржи раст косе може промовисати добру и квалитетну негу. Неколико дама воле летећу косу - чак и оне кратке, нове. Исто правило важи и за њих као и за оне који дуго хранију, брину се за њих, мазе их. Дајте им висококвалитетне производе како би нахранили нову косу. То их чини здравима и храни се. "Наравно да постоји добар хидратантни шампон, регенератор и једном у неко вријеме храњива маска, добре су оне са уљем и природним састојцима који ће лијепо омотати нову косу" додаје фризер. Такође можете подржати витамине, али ћете такође морати да будете веома стрпљиви. Добијате потпуно нову и нарочито здраву косу. Посебно не покушавајте да их се отарасите, они су нова коса, па ће и даље расти, чак и ако сте жељни да их задржите. Пуно стрпљења, даме!

Извор слике: Фотолиа

Видео: KOSMOS iskopati gusarsko blago kao pravi arheolog Vredna kovanica? Eksperiment za decu (Октобар 2019).

Загрузка...