Тело

Како се носити с уљепшавањем припрема за вјенчање?

Коначно долази дан Д и све мора бити савршено! Свака невеста жели да буде најлепша коју је ова земља носила. И саветоваћемо вас како да се носите са тим! Сазнајте шта треба да урадите. Ваши савети су подељени са вама од стране видокруга и власника визажистицкы ателиер Комтесса - Тана Станкова, то је година и дан. Идеално је стога почети планирање вјенчања одмах након ангажмана и почети са причом родитељима, пријатељима и промијенити свој живот у припреми. Али не брините, не морате паничарити ако немате цијелу годину. Планирање вјенчања може бити у брзом моду у року од мјесец дана. У оба случаја, међутим, можете да задржите наше једноставне кораке како бисте направили ваше припреме за венчање.


Корак 1: Велики план (1 до 6 мјесеци прије вјенчања)

Сви кораци припрема за вјенчање су мање-више повезани. Али како не можете бити парализовани бројем задатака које морате да обавите и да све управљате постепено? Од свих најважније је да одредите датум и место венчања. Приликом одабира мјеста, кључно је и за оно што дух треба узети. И такође одредити буџет за то вјенчање. Тек када будете јасни, долази до планирања истинске љепоте распореда вјенчања. Међу првима такође разговарајте са фотографом на вјенчању или сниматељем. Данас је неопходно разговарати с најбољим временским резервама, односно 5 мјесеци прије вјенчања, а затим касније уредити детаље о вјенчању.
Уводни савет:
Што прије одаберете мјесто одржавања вјенчања, то је јефтиније и можете бирати точно онако како то замишљате. Ваша омиљена места су брза, тако да је боље не одустати. Такође резервишите термин на матрици. Почните са писањем листе гостију и изаберите боје вашег венчања тако да можете да се уклопите у боју својих хаљина, цвећа, декорација,

Корак 2: Вјенчанице (5 до 9 мјесеци прије вјенчања)

Главни корак је избор венчаница. Не само зато што је то најкарактеристичније обиљежје цијелог дана вјенчања. Морате имати довољно времена и опција да погледате. Материјал, стил и уређивање су критични фактори за умјетника у визијама, које захваљујући овим информацијама могу боље одлучити који ће од многих стилова шминке и фризуре бити најпогоднији за вас,"Саи Тана. "Сличне информације важне су и за уметника у визијама, како ће изгледати твој веддинг боукует,“ наставља стручњак.
Уводни савет:
У овом периоду не заборавите да изаберете музику. Не само као пратња свечаности венчања, већ и слушање бенда или ДЈ-а који желите на свадби. То се односи и на размишљање о свадбеном пријему и прослави. Где ће бенд ући?


Корак 3: Висаглист (3 месеца пре венчања)

Нема расправе да ће ова особа бити за вас један од најважнијих помагача. Како пронаћи праву? Учините мир и време. "Погледајте слике десних визит картица и прочитајте њихове рецензије које можете наћи одмах под фотографијама њиховог рада на друштвеним мрежама" Таја каже. Разговор са посјетиоцем у мјесту пребивалишта свакако је угоднији, али за специјалиста за венчање Често нема проблема за клијента. То је чак и врло уобичајена услуга. Међутим, ако вам је потребан растојање за посјетиоца, то ће бити дуже, наравно, надокнада путних трошкова.

Корак 4: Фризерски салон (3 месеца пре венчања)

Баш као и шминкер, фризер је такође важан. Ако га нађеш шминкер и фризер у једној особи, ви сте полу-победили, јер шминка и коса ће бити у једном духу и резултат ћете видети на испиту у једном покрету. Ваш најбољи фризер најбоље зна, па прво покушајте да је питате да ли се она неће удати за вас на венчању.
Уводни савет:
Можеш ли се усамити? Или имаш доброг пријатеља? Ово није проблем. Није свака жена жели да има супер савршену фризуру од стручњака. У том случају можете бити инспирисани и романтиц хаирстиле можете се сами створити код куће.

Корак 5: Испит (3 недеље пре венчања)

Чак и ако одаберете савршен маке-уп и фризуру, још нисте освојили. Оба модела могу изгледати невероватно на моделу из каталога, али вам не треба стил који желите. Врло је важно пробати све добро прије дана вјенчања. "Вјенчани преглед обично траје више времена и троши више материјала него на дан вјенчања" подсјећа Тана. Оали ћеш бити строг стилинг и лакши ток припрема за церемонију.
Уводни савет:
Једна до две недеље пре венчањаПробај поново своју венчаницу. И договорите детаље са фотографом и сниматељем.

Корак 6: Предстојећи дан Д (током недеље пре венчања)

Прошле недеље, као самохрана жена, имаш неколико ствари на послу. Неколико дана пре церемоније, идите на маникир за венчање. Најбоља млада је класични француски маникир са малим украсима или ноктима који одговарају боји целе церемоније. Ако планирате козметички третман или неки поступак помлађивања, ићи у салон најкасније два дана прије вјенчања. Треба мислити да је након пилинга и третмана кожа црвена и осјетљива. Осим тога, козметички третман не би требало да чини око 24 сата шминке. Јутро прије церемоније само вас чека коса и шминка. Можете опрати косу увече пре дана Д, али ако имате фину косу која се увија или крепи, оставите је ујутро када се ваша коса опере и прилагодите фризера директно на вашу одобрену фризуру.


Бонус за стилинг!

Не бојте се питати свог савјетника за савјет. Не само да може јако да процени вашу кожу, обрве и косу, она је обично веома добро обучена у индустрији и може вам уштедети много драгоценог времена. Он може да препоручи одговарајуће бриге за вашу кожубити у савршеном стању за вјенчање, или добар козметичар или фризер фарбање косе. Често има преглед вјенчаних салона или познаје сјајног фотографа.

Извор фото: Схуттерстоцк