Тело

Шта ради лак за нокте?

Да ли знате да је лак за нокте одлична посластица не само за љубитеље лепих ноктију? Можете се носити са здепастом чарапом, огреботинама на ципелама, или можете задржати блистави накит. Сазнајте с нама зашто је вриједно имати неколико лакова за нокте код куће чак и ако лакирате нокте најмање два пута годишње.

Развлачи конац иглом

Један од невероватних трикова које можете добити кроз лак за нокте (а који сигурно нећете имати) јесте како би се олакшало истезање конца иглом игле. Сви знамо да то није увијек потпуна играчка. Ако то урадите крај пређе се тресе и не пролази кроз иглу, крај пређе прво обојите безбојним лаком и када се осуши, видећете да ће све ићи глатко.


Покрива омотницу

Иако писма нису послана онолико колико и раније, сви морамо с времена на вријеме послати нешто у омотницу. А ако немате коверту са лепљивом траком, нема ничега што би лизало коверту или барем ставило прст на њу да би затворили коверту. Имамо надоградњу за вас, која је бар више хигијенска. Обојите омотницу безбојним лаком, чинећи је сигурно близу од сваког ко жели да чита његов садржај.

Чува чарапе

Овај трик је класик, али никада неће изгубити функционалност! Ситуација када то радите на послу или током дана поглед на чарапе, вероватно смо сви искусили. У овом тренутку, вреди увек имати малу боцу безбојног лака која ће спасити ситуацију пре него што се погорша. Само лагано глазирајте око безбојним лаком, сачекајте да умре, а катастрофа у облику рупе на целој чарапи је избегнута.

Поправите гребалице

Ако јесте лакиране ципеле пуне огреботина, покушајте пронаћи боју која најбоље одговара боји ципеле. Права боја лака (као што знате) је најпознатија тако што је обојите на нокте и оставите да се осуши. Лагано остружите огреботину, нека се осуши и ципеле ће се показати као нове.

Направите наруџбу биљке

Имате биљке постављене у башти коју имате мислиш дрвене игле са натписима? Онда сте се сигурно догодили да је натпис на време потпуно распао и да нисте знали која је то биљка. Решење је једноставно - обришите клинове са натписом безбојним лаком за нокте.

Оживљава старе спајалице

Стави оструге на своје старе спајалице. Развијте их лаком за нокте са сјајом (само горњи дио који се може видјети на коси) и оставите да се осуши. За сушење, на примјер, послужит ће се омотница или картица на коју сте причврстили клип.

Штити накит

Бижутерија и метални предмети у ваздуху ускоро ће променити боју, често црну. Даје се метал оксидација. Аппли он заштитни слој накита од безбојног лакова за нокте, то ће га учинити много дуже изгледати ново.

Чува чисто купатило

То ће покварити ваше металне боце у купатилу (нпр. пена за бријање која се налази на ивици каде, итд.)? Обришите њихове доње ивице лаком за нокте и потпуно ћете спречити другу корозију.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Je li ovo moguće napraviti? Čaroban lak za nokte. BibiAndy (Децембар 2019).

Загрузка...