Лице

Козметички експерименти: 3Д маке-уп

Друштвена мрежа контролисана новим начином шминке са 3Д ефектом! Знате ли које производе можете креирати? Замолили смо Мицхаелу Лако да им помогне да раде са вама као и са звездама, а на тржишту постоји мноштво декоративне козметике која вам омогућава да направите шминку управо у складу са тренутним идеалом. Само мало вјежбе и вјештине при раду с њима, а ви ћете се храбро натјецати с моделима на друштвеним мрежама. "У времену иоутуберстви и Инстаграм, време шминке се поново променило. Сада они користе 3Д ефекте у изобиљу и вриште са пропорцијама у својим лицима,“ описује врући тренд слабовидних Мицхаел Лако.


Мора имати за 3Д шминку

Квалитетни коректори
Различите су конзистенције: кремасте, у штапићу или у облику праха. Осим штапића, они су већ у руци. Покушајте, на пример, сет праговних коректора Фреедом Про Цонтоур Кит
Бриллиант
Понекад је укључена у палету за контурирање, али је можемо наћи и одвојено, било да је то течно или у штапу или компактном крутом. Он је био заинтересован, на пример, суштина светлије у полу 3д ружан изглед, који додаје свеж, мало влажан изглед уместо бљештавила.
3Д руж
Актуелне вести и велики хит. Ови ружеви оптички повећавају усне и изгледају спектакуларно. "Само попуни, стави усне неколико пута и иди," они хвале Мицхаела. Пажња се исплати ессенце т или Цатрице Омбре руж за два тона.
Препарати за обликовање обрва
То су различите оловке које чине да осећате ефекат "косе", гелове, сенке и специјалне четке како бисте створили савршен, природан и добро обликован обрв. Изаберите комбинацију, на пример Л'Ореал Парис Бров Артист и Еие Бров Маск Бров Артист Плумп.
3Д маскара
Шал, који обећава више алги, је доста. Како изабрати праву особу од њих? "Иди их пробај! Подсетник за лозинку: 'То је кист!' И изнад свега, не постоји универзални онај који свима одговара. Свако од нас има алге и то захтева индивидуални приступ, " саветује стручњак. За алге попут анђеоских крила, добро ће вам служити Маибеллине Масцара Фалсиес Пусх Уп Ангел.

Видео: ЕКСПЕРИМЕНТ : ПЪЛНО ПОКРИТИЕ НА ВСЕКИ ФОН ДЬО ТЕН, Vlogmas #5 (Новембар 2019).

Загрузка...