Лице

Хидратантни серум: Велико чудо у малој бочици

Правилна хидратација коже, ово је важна тема током целе године. Да ли ваша кожа треба да дода влагу или само желите да подржите постојећу негу? У оба случаја узмите серум за хидратацију. Серум је генерално високо концентрован смеша пуна активних супстанци, биљних уља и антиоксиданата штити од штетних ефеката слободних радикала. То је стварно тако "Скин бомба" напуњена хранљивим материјама и активним састојцимаза које ће ваша кожа, не само дехидрирана, већ чак и оне са пигментним мрљама или дубоким бора, бити више него захвални.


Имам крем, па зашто је онда серум?

Тако важно, природно хидратација коже са смањује старење, али и неприкладне агресивно чишћење. Дехидрација се тада дешава на поремећај липидног слоја у кожикоји природно хидрирају док спречавају губитак воде. Производи за побољшање хидратације као што је висока ефикасност серум за хидратацију, стога покушава обновити липидни слој, "Поправити" оштећене механизме како би се спречило излажење влаге а да бисте додали природне хидратизаторе. Можда сада кажеш, зашто купити серумкада већ имате крему код куће? Ово је такође корисно, али серум који промовише његову ефикасност користи и додатне погодности:
  • има лакша конзистенција а не прави масни филм као неке креме,
  • боље са апсорбује,
  • је више концентрисана (садржи око 3 пута више активних састојака од крема)
  • они стварно то раде до дубине.
Ако боље погледате композицију серума, то вас подсећа на стварност "Коктел за лепоту", схватићете зашто је то тако. Хијалуронска киселина, концентровани витамини, антиоксиданти, омега-3 масне киселине, глицерин ... Сви ови састојци који се обично налазе у хидратантним серумима спадају међу најефикаснија средства за дехидрацију коже. Поред примене серума само неколико капи, тако дефинитивно не треба ти недеља. А најважнији разлог - ваша кожа заслужује најбољу негу, зар не?


Како га правилно применити

Правилна употреба серум за хидратацију састоји се од укључивања у класичну негу коже, врста "светог тројства" у облику 1. чишћења, 2. тонирања и 3. хидратације. И где да се примени серум? Између тонирања и хидратације или као самосталан корак 3. Не морате одустати ни од својих омиљених крема, или обрнуто. Тихо користити оба препаратаувек запамти то Примена серума спречава наношење креме. Густа конзистенција хидратантне креме спречава апсорпцију серума који садржи мале молекуле који продиру дубоко у кожу. Поред тога, серум се не масира као обична крема, али капљице улазе у кожу лагано кликните.
Што се тиче учесталости употребе, свакако не само повремена примена је довољна. Да би серум функционисао како треба, потребно га је применити једном дневно најмање 3 месеца. Покушајте, на пример, серум Еллие Хиалурон Боосткоја даје један од највреднијих хидратантних састојака - хијалуронску киселину. Висока концентрација хијалуронске киселине се такође може наћи у НИВЕА Интенсиве Целлулар Анти-Аге Цуре или се можете кладити на ефекте осам есенцијалних уља које можете наћи у препарату Л'Ореал Парис Нутри-Голд.

Неколико савета на крају

  • Потребна доза хидратације је потребна не само суха и зрела кожа, већ и млада или масна или проблематична, који се често заборавља. Поготово ако се подвргне лијечењу акни које се суше, потребно је истовремено хидратизирати кожу.

  • Хидратантни серум користи кожи након 25 година. За разлику од препарата против старења, он је његов Не брините о ранијем коришћењу.

  • Изаберите одређене производе по типу ваше коже или посегне супер хидратантни серуми, који су намењени за све типове коже.

Видео: TEKNIA шампон со пигмент (Октобар 2019).

Загрузка...