Хаир

Како косу у јесен

Коса је густа, сјајна, пожељно дуга - здравствени знак и историјски симбол престижа. То је била беспријекорна "грива" у струку коју је аустријска царица Сисси била поносна. Која од нас не би волела да то барем делимично уради? Елизабетх Бавариан, али њена дивна коса није падала у крило - били су резултат досљедне и квалитетне свакодневне бриге за њих. То је оно што ми, наше жене, требамо инспирирати. Нарочито у овом периоду када је коса склонија оштећењу.
„Од летњих празника често доносимо безазлену косу уместо здраве и неговане косе којој недостаје сјај и енергија. Прво, неопходно је за њих регенерација. Морамо их исправно исправити. Такође их припремамо за приближавање хлађења и могућег мраза, “каже Петра Мецхурова, власник истоименог салона. "Без темељне регенерације препоручујем да то учините континуирано током целе године, једноставно ће изгубити косу, “додаје једна од најважнијих личности чешке фризерске сцене.
Врућа нова фризура препоручује апарат Мицромист. Ради на бази паре и може дубоко обнављати косу током једне посете салону.
Поред професионалне интервенције, ми бисмо, према њеним речима, барем једном недељно код куће уживали у интензивној нези за косу са разноврсном негом маске и облози. „Увек их примењујемо након шампонирања, сушења косе, али пре наношења регенератора. У овој фази постоје отворене кутикуле за косу. Хранљиве материје из маске могу се савршено упити у њих. Након испирања маске наносимо регенератор који затвара фризуру за косу и припрема их за накнадни третман стила, ”каже модерна плашт. У домаћим условима, често налазимо и алтернативе за производњу новчаника - послије жуманца, биљна уља, мед, сок од лимуна и други. Рецептур је препун. Гарантовани савети на интернету су крвави.
"Ове врсте третмана се такође могу применити." Али има своје замке. Можете ли стварно погодити која је сировина за вашу косу? Доместиц врапс коса изглађује, храни ... Али с друге стране, они су такође веома јаки, хаир страин и неће бити ефекта жудње који ће већина жена жудити у нашим условима: они не добијају лакши волумен косе - каже стручњак за косу. "Професионални производи више су прилагођене индивидуалним типовима косе и власишта. Глава ће не само да храни, већ ће додати и обим и сјај. "
Квалитет косе може такође имати негативан утицај на неке, нажалост, свакодневне поступке њиховог третмана - ми и даље желимо бити лијепи. И тако нас јесењи ветар и киша тјеравају чешће него што би било пожељно фен за косу, глачало или базен. Њихова претерану употребу у комбинацији са неприкладним препаратима, крунисаним поред честог сушења на високим температурама, коса се може осушити и трајно пореметити њихову структуру или влакна косе. Зато минимизирајте обликовање косе уз помоћ наведених уређаја. За здраву косу, стручњаци препоручују пеглање или увијање до 2 пута недељно; препоручљиво је поставити што је могуће ниже. Такође је вредно инвестирати у производе са термо-активни заштитни филтерикоја штити косу од топлотних претњи.
"У јесен и на ниским температурама, стање косе се често брзо погоршава. Они су обично суви. Ношење капе штити косу од изненадних мраза и температурних промјена, али може бити и њихов узрок ектреме дринесс. Осим тога, разне капе и шалови косе често зелени кристали. То може довести до непоправљиве штете на кутикули за косу, упозорава Петра Мецхурова и савјетује: "Сушена коса може бити ограничена њиховом хидратацијом." У ту сврху препоручује се наношење хидратантних маски и различитих 'фризура' које дају коси потребну количину воде. постоји потреба да се посвети и овом периоду скалп. Она постаје све осјетљивија због климатских промјена, а често и због употребе шампона и других производа за косу. Иритантни састојци који се налазе у њима могу пореметити киселу кожу која штити кожу. Она је тада више склон сушење и иритација. Према стручњаку за косу, можемо избјећи проблеме одабиром правог шампона. Ако је ваша кожа склон прхуту, добро је гласати шампони за чишћење и адекватну негу.
Као и у прољеће и јесен, повећава се губитак косе. Ово је природан процес. Док сунце охрабрује да произведе хормоне раста косе током лета, они имају тенденцију да падну на крају године. Губитак 80 до 100 длака по дану је ипак уобичајена. У стресним ситуацијама смањење може бити веће. Онда препоручује Петра Мецхурова превентивни лек уз помоћ препарата који ће промовисати раст и смирити кожу. Да ли је бојање или бојење косе, околности и неприкладне праксе толико под стресом, она каже: "Свака боја је хит, али у овом тренутку, боје су још нежне него што су биле. Они су укључени на бази уља. Ако поверите овај процес стручњацима, нема чега да се плашите. "
Трендови јесени и зиме су природне униформне боје са природном рефлексијом и изгледом. Можете изабрати и капут који замућује косу, додаје сјај. Косу можете оставити и са фризером. Доња линија и подвлачење, коса захтева посебан третман. И улагање у њих је вредно, јер хаљине чине мушкарца. Са неколико длака на глави, тешко је негдје стићи. Тачно претјерана, али не претјерана.

Извор слике: Фотолиа

Видео: HIT BOJE KOSE ZA JESEN 2018 (Новембар 2019).

Загрузка...