Тело

Наил арт или Арт он наилс

Смањите се, укључите се и обојите у боју, данас није довољно за прелепе и дивне нокте. Тренд је украс ноктију. За оно што можете сами играти и што је боље за вас да напустите "професионалце", питали смо маникирке и дизајнере ноктију Вероника Пероутова. уметност која се бави украшавањем ноктију, која користи различите начине. "Техничар за декорирање је заиста мноштво количина, али." као основни дефинитивно се може означити ручно фарбање танких линија, каже стручњак. Користе се, на пример, различити алати игле, куглице, кистови итд., и можете сликати лак за нокте или акрилне боје. Шта још осим слике ће уљепшати ваше лепо третирани нокти?
  • Аир брусх, у којој распршује слику преко изабраног шаблона,
  • Вода Мермер или водени мермер пореклом из Турске, која у води повезује различито обојене лакове, и тако ствара оригиналне обрасце,
  • 3Д декорацијакада се примјењују на нокте пластични мотиви од акрилног праха, на које се могу додати различити блистари, итд.,
  • децоратинг тј уметање страсс камења, перли, перја итд.,
  • таттоос, у којој се користи налепнице са разним мотивимакоји се једноставно држите нокта,
  • стампинг користећи специјалне јастучиће за узорке, што је посебно корисно ако желите да украсите нокте, али не вјерујете властитим вјештинама или креативном таленту или немате довољно времена и стрпљења.
Наил арт много ослања се на вашу машту, зато не брините о ненаметљивим елегантним подешавањима или екстравагантним мотивима. Аваилабле ектра много додатака, тако да се можете играти са лепљивим камењем и кристалима, бљештавилом, дробљеним шкољкама, налепницама или украшавањем у различитим облицима од ФИМО-а.


Кућни помоћници ће допринети лепим ноктима

Савршен резултат свакако користити неке наизглед непотребне алатекоје имате код куће. Можда са таквим лепљива трака лако можете креирати геометријске обрасце или савршено прецизне линије.
Не постоји ни случајно заједничка чачкалицашто олакшава расипање лакова различитог обојења у један или други памучни штап, које "куцате" све врсте малих узорака. Такође може да функционише нет он воћекоје сте донели из радње. Једноставно нанесите мрежицу ​​преко лакираног нокта, прекријте боју контрастном бојом, уклоните мрежицу ​​и добијте савршене "мрежасте" нокте које бисте тешко могли да ручно нацртате.
Слично томе, може вам добро послужити такође и зубни навој. Нису све технике погодне за кућну употребу. "Ако желите да пробате нешто захтевније, као што је 3Д декорација, свакако препоручујем да идете искусном маникиру. Али можда Наношењем блистања, камења или разних лакова за нокте може се носити чак и лаик добро у удобности свог дома, " саветује стручњак. Неки украси за нокте морају да користе лепак за нокте, други имају лепак један на другом, зато их само залепите.
Уводни савет:
Лето је период разиграних и веселих боја зашто не би нокти изгледали као нокти? Цијели нокат сипајте ружичастим лаком и оставите да се осуши. Затим нанесите дебљи слој жутог лака у облику полукруга на кревет и створите умрежавање. Још једном, оставите да се осуши и затим сипајте зелено лишће са листовима ананаса. Таквим чавлима ћете бити звезда сваке летње журке!

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: DIY Clothes Life Hacks - 10 DIY Ideas (Јануар 2020).

Загрузка...