Хаир

8 најтоплијих фризура

Природа или екстраваганција? Од сваког бита! У љето, он бира између трендова у рачунима - и опрезнији и они који воле експериментирати.

1. Љетом доминирају природни валови

"Летњи трендови су такође знак практичности ове године. Тренутни модерни резови одговарају већини врста лица. Најчешће са такозваним меким волуменима - ја бих то назвао мало пао валовима, " каже фризер Вероника Витова. Природност је број један у летњим аранжманима. Тко их већ има, само их фино прилагодите учвршћивачем или лаком. Савет - добар за кокосово уље и лајање! Ко нема вуну, не може је преувеличати са препонама и гвожђем, напротив, покушати прво да осуши косу и види, неки се мало клецају. Ако су вам потребни ови уређаји, таласи се изводе на крајевима или на пола дужине косе, и имају природнији изглед.


2. Прво игра добру јачину

Не плашите се гребена гребена! Међутим, количине из претходног савета ће додати волумен. Осјећај да имате своје велике куглице такођер ће вас натјерати да окренете косу - или барем дио ње. Враћа се у моду тренд који је носио пре много година - ваша коса се прска натраг и лако се фиксира лаком. Ово се чак уклапа у вечерњу забаву, где ћете бити запањени овим једноставним триком.


3. Поново

Овогодишња копија, трубе, кулос. Укратко, све што вам падне на памет. Можете да чешете сузе наопачке "алла балерина". Напротив, копирајте другачије, па чак и оставите неке изворе из њих. Лозинка је овогодишњи "вештачки" немар. Пресек ће бити најотмјенији на дну - можете их додати траком.


4. Савршено обликован изглед

„Ако јесте, онда је прецизно обојена и обликована. У исто време, међутим, веома модерне контуре око лица су неправилно укрштене, што и ми мрље овогодишњи тренд за скретање Веронике Витове. Рад фризера је базиран на коси око лица и чела да би се исправно уклопио, тако да можете изабрати глатку и равну косу или заплетену и валовиту. То зависи само од вас и од расположења или прилике коју имате.


5. Мокри изглед

Немају сви храбрости носити такве фризуре у друштву. Неки чак тврде да коса изгледа као да је прошла месец дана. Но, супротно је истина - за постизање такозваног мокрог изгледа потребно је времена и ваше бриге. Али припада неким од најсавременијих фризура ове године, као и годинама. У Холливооду такве фризуре бирају многе познате личности. "Они се могу третирати косом која има прекрасно глатку стазу. На исти начин, међутим, фиксиране фризуре су фиксиране, " каже фризер. А како би било? Само гел није довољан. Добар тим стручњака заглађује серуме и друге умирујуће производе. Постоје производи директно за мокри изглед. Добро је те производе наносити равномерно и чешљати чешаљ.


6. Кратке хлаче неће бити изгубљене током љета

Овог лета она узима дугу косу, али јој ништа не спречава да буде тренди чак иу краћим фризурама. Дуго времена ова индустрија је водила микро кратку, краткотрајну, краткотрајну ствар. Трик ће бити углавном да се заглави и наравно боја. То је више пута речено - овог љета нема баријера за боје! Тако краћа коса може бити обојена као црвена или плава. На пример, дужа половина рамена би требала бити веома прикладна.


7. Не кршите трендове ни ове године

Сезона је једноставно великодушна. Као што се многи стилови стапају у моди и трендови из различитих деценија се враћају, исто важи и за модерне фризуре. Ко год изабере стил који добро пристаје може га имати. Ко год је у прошлости био у прошлости, у љето ужива - плус можете комбинирати стазу с претходним фризурним савјетима. Добро ће изгледати са светлим, безбрижним таласима као и са мокрим изгледом.


8. Затворите косу правом бојом

„Један од основних трендова лета 2017. је заиграност и сјај боја. Користите траке и траке свих нијанси, од жуте и црвене до тамно плаве, " каже фризер Вероника Витова. Према мишљењу стручњака, трендове боја могу користити и они који су мање смели - само их уграђују у неке топлије нијансе своје природне нијансе, па чак и боје. Креативност неће бити остварена ове године. Бројне звезде су дошле до њега. Класичан примјер разиграности је плава коса, обојена ружичастом, црвеном и плавом. Покушала је на пример Риту Ора или певачицу Цхристине Акуилер. Али можете постићи било коју пастелну боју. Можете и да обојите целу главу.

Укратко, даме, играјте у љето!
И тако се враћамо на почетак - овогодишњи летњи трендови могу се сажети у једну реченицу - ко год игра није љут!

Извор слике: Фотолиа

Видео: Geography Now! Ethiopia (Август 2019).