Хаир

Тренди Аутумн Хаирстилес: Глатка елеганција као и берба ратана

Шта је модни центар открио о трендовима наредне сезоне? Шта можете инспирисати? Добра вест је да је све о дужинама и бојама косе дозвољено. Међутим, у рачунима је забиљежено више различитих елемената. Написали смо вам шест главних трендова ове јесени и зиме.

Валови и коврче

Пролећни тренд благо валовите, природне косе, наизглед без већег прилагођавања, развио се у јесен са различитим валовима. Поплава ренесансних таласа смо могли да видимо на емисијама Фенди или Цалвин Клеин, наизменично махање таласа на краћим фризурама Алице + Оливиа.

Наравно, ту су били и прстенови и афро-коврче, и на дугој коси, средњим дужинама и кратким резовима. Баш као ове коврчаве гриве, модели су били поносни на стрелце Наеем Кхан и изнад свега Брандон Маквелл. Ако имате такву косу из природе, подржите њихову природну текстуру.

Ако се одлучите за такву фризуру и нисте власник природних коврча, можете одабрати или трајно махање или можете добити коврчаву косу без трајне длаке.


Сјај без масти

Контрастни тренд који најбоље пристаје на краћу косу, али дефинитивно може уградити дугу косу у ваш стил, она одговара глаткоћи. Коса је уситњена са препаратима за обликовање и чврсто везана за главу, блистава, али не и масна. "Лизирани" изглед захтева згодан облик главе и открива лице. Цијела је самоувјерена и енергична. Овај тренд се појавио на америчким брендовима Царолина Херрера или Сингапурски дизајнер Прабала Гурунга.


Дупла текстура на једној глави

Изванредна синтеза претходна два је трећи тренд. Врх косе је софистициран према глави, али у ушима фризерки фризура је савијена и коса има значајан волумен. Читава ствар је изузетно женствена. Са таквим креацијама, они су ходали дуж маркера за кртице Траци Реесе или Наеем Кхан.


Валкинг

Карактеристична одлика овогодишње Нев Иорк Фасхион Веек-а за јесен и зиму постала је јасно дефинисана стаза. Најчешће су били тачно у средини главе, било да је глава била пуна коврча или глатка фризура. Такви су виђени на маршевима Цалвин Клеин, Алице + Оливиа, Анна Суи, Јонатхан Симкхаи или Траци Реесе. Али, на пример, италијански бренд Фенди или британски дизајнер Јенни Пацкхам украшавали су мане неких модела са стране, како са растопљеним и испреплетеним фризурама.


Пуњене тканине

Жеља за носталгијом достигла је толико модерних стваралаца да је глава украшена круном од полицајаца прославила повратак на рампу. Најочигледнија ствар је била у емисији Алице + Оливиа, где је била оригинална народна коса.

Много лабавија верзија плетене фризуре виђена је у дизајнерским моделима Јенни Пацкхам. Бочна хода подијелила је косу на неравне дијелове, бочне су се увијене, а потиљак близу главе. Захваљујући томе, формирано је природно стопало на челу, из којег су извирали мали праменови.


Винтаге кнотс

Инспирација 40-их година, интерпретирана али апсолутно модерна, бљеснула је у неколико облика. Овај тренд је био занимљив Анна Суи. Модели су имали горња два комада косе формирана од врха главе са два мала уска чарапе, из којих су стајали крајеви праменова. Остатак косе на дну био је природно валовит и лабав. У комбинацији са најсавременијим шареним наочарима, дизајнер има веома ведар изглед.

Малезијски дизајнер је кренуо у елеганцију Занг Тои. Користећи три реда испреплетене косе испод сопствених фризура, достигла је невероватну количину. Коса му је пала на главу, склопила му се у врат и створила велики чвор. Све је било елегантно, елегантно и прилично лијепо.

Извор слике: Фотолиа

Видео: DIY School Supplies! 12 Weird Back to School Hacks! (Септембар 2019).