Хаир

6 Савети за борбу против зиме Електризација косе

У зиму, дављење косе може бити суша. Најгори су прелази из зиме у прелазеће собе. Тако је косу лакше осушити, почети се трести, сломити и на крају наелектризирати. Знате ли како то лако спријечити?

1. Четка за косу

Да ли се електрификација длаке погоршава након пецкања? Онда можда имате лошу четку за косу. Идеални су алати који су направљени од природних чекиња. Ту су и чешљеви, тзв. Јонизујуће четке, дизајниране посебно да спрече статичку производњу електричне енергије у коси.
Уводни савет:
Ако желите да знате све о вашој коси, покушајте смарт брусхкоји одмах одређује квалитет косе одмах након прве фризуре, а такође препоручује праћење. Сува, масна, кремаста, сјајна или електрифицирана коса више неће имати шансе.


2. Не заборавите на уређај

Да бисте спречили електрификацију косе, једно је важно - хидрат. Урадићете то тако што ћете изабрати прави шампон и нећете то ни заборавити регенератор. Идеални су шампони и регенератори за суху косу, шампон за суху и оштећену косу Ауссие Мирацле Моист. Али нећете погрешити са храњивим шампоном за фину косу. Идеално је бити брижан шампон и регенератор за фину косу Хаирмилк од бренда Нивеа.


3. Посебна брига

Зими често није довољно користити висококвалитетне шампоне и регенераторе. Ако је ваша коса веома сува и оштећена, исплати се користити с времена на време бесплатан или дубоки регенератор, која коса је омотана као кора, или маске намењене сувој коси и коси за бријање. Ово спречава да вам досадна коса прође око главе. У том случају, можда ћете желети да га испробате дубоки 3-минутни уређај за оштећену косу Ауссие, Репаир Мирацле.


4. Тестирајте уље

Против електрификације косе се такође боре другачије уља, као што је бадем или кокоскоје чине да коса и кожа изгледају чудесно. Само их обојите на крајеве косе. Дакле, коса ће бити тежа, али неће бити масна. Такође можете пробати луксуз уље за све типове косе Елсеве Л'Ореал Парис, који ће се носити са свим несавршењима.


5. Помоћ при прикључивању

Ако вам је потребна савршена фризура без брзог летења или електрификације косе, онда посегните за погодни фиксативни препарати, који ће вам помоћи. Можете изабрати велики број лакови, харденерс или воскови за косу. Прскањем попрскајте спреј за косу или восак, лагано трљајте у косу и глатко.


6. Заштитите косу од топлоте

Најбоља опција је да се глачало и фен за косу држе за зиму. Оне јако суше косу, а проблеми са електрификацијом се погоршавају. Ако не можете замислити, онда не заборавите да се окупате пре глачања или пеглања штити косу од топлоте. Л'Ореал Парис Студио / Про Хеат То је термо-фиксацијски спреј са ефектом волумена Поред тога што штити косу од топлоте, она ће додати додатни волумен који траје до три дана. Она такође помаже да се изглади фризура и спријечи коврча.

Видео: SAT-saveti za (Јули 2019).