Тело

Суво четкање погодује здрављу и лепоти

Суво четкање или суво четкање је одличан начин за постизање лепе и здраве коже, а истовремено доприноси здрављу цијелог тијела. А најбоље је то што траје само неколико минута дри брусхинг, на које многе славне личности не могу, веома је једноставна, али њени ефекти на тело и кожу су најкориснији. Међу најкориснијим су:
 • стимулација циркулације крви и боље циркулацију крви
 • арматура, рефинемент а истребљење коже
 • стимулација лимфне циркулације
 • уклањање мртвих ћелија коже и отварање пора
 • тренутке опуштање
Сува масажа такође је идеално средство у борби против целулитакоје много жена решава са сезоном која се приближава пливању. Лимфна експанзија може учинити избегавајте задржавање воде у тијелу и истовремено побољшати испуштање отпадних материјала. Затим су секундарни али веома важни ефекти јачање имуног система анд тотал побољшава стање коже. Апсолутни бонус у свакодневној гужви и вреви је онда тоталан опуштањекоје можете уживати у масажи.

Добра четкица је довољна

Не треба вам ништа више од сувог четкања четком са природним чекињама а лонгер хандлетако да можете без напора доћи до задњег дела вашег тела. Када бирате четкицу, запамтите то Влакна не би требала бити претешка. Ко не воли четкицу, може користити масажну рукавицу за сисал.

Уводни савет:
Око 14 дана очистите четкицу меким шампоном или га потопити у води са неколико капи уља чајевца. Осушите га доле.

Твој јутарњи ритуал

Масажа испред туша најбоље након јутра, зато што ће те учинити крвљу, што не би било пре спавања. Масажа 2-3 пута недељно неко време 10 минута и испрва не лудујете превише. Високи притисак нема такав ефекат и кожа ће бити само иритирана. Након неког времена, када се навикнете на кожу, можете притиснути колико год можете. Све Ударите према срцу и урадите следеће:
 1. Лонг строкес од скочног зглоба до торза.
 2. Онда наставите до бутина и задњице, које ћете проћи кружни покрети.
 3. Идите на стомак и пратите кружне покрете у смјеру казаљке на сату.
 4. Онда почните плати руке. Однесите масажу са задње стране руке преко рамена, а затим на исти начин изнутра.
 5. Следите леђа од центра до зглобова рамена.
 6. На крају, погледајте подручја деколте, што често нехотице открива старост - где масирајте само кратко и заиста веома њежно.

Дајте кожи нешто више

Након што је масажа готова увек се истуширај, и ако желите да учините још више за вашу кожу, приуштите себи квалитетно хранљиво млеко. У овом тренутку, поре коже су лијепо отворене, и тако је кожа најбоље припремљена за примање корисних супстанци. Не пропустите овај јединствени тренутак и дајте кожи додатне додатне минуте. Хвала вам на здравом изгледу и јединственој мекоћи.

Извор фото: Схуттерстоцк