Хаир

Фокусирање на силу: најбољи стилинг за Скуаре Фаце

Зупчасто лице има племените особине, али понекад може напорно да ради. Користећи стилизовање косе са тоинијумом, заиграно можете постићи профињеност особина и приближити се савршеном облику. Заједно са фризером, гледали смо га, а лице је карактерисало шире подручје у подручју чељусти и чела, а понекад и високо чело. "Понекад то делује помало тешко, али може попримити многе облике и то је веома важно боја косе, што само по себи може знатно да побољша изглед лица, " каже фризер и фризерка Ива Боровска. Она воли своја квадратна лица дужи радови, ноге и "оффине-непхинс" када се само неколико праменова косе исече на предњој страни главе.


Свијетла боја косе омогућава радикалнији рез

Фризерски салон наводи примере различитих типова угаоних лица Ангелина Јолие а Парис Хилтон а такође помиње фризуре које су славиле обе познате личности: Ангелина је носила дуже од тога асиметрични прекршај, мање-више стиснут на страну која је допустила горње чело, али у исто време разбија своју велику површину, " каже фризер. Тако глупо лице је веома добро, омекшава његове особине и много је променљива чак иу случају друштвене фризуре. Може се носити на пети, расцијепљен у средини или са стране и растегнут гелом или спрејом, тако да готово нестаје у поплави околне косе. Такође ужива у равној, таласастој, краткој и дугој коси.
Парис Хилтон је плавокоса плавуша са финијом косом и њено угаоно лице не ради грубо. "Она је направила много фризура, а за неколико" шетњи "се не може рећи да не седи." каже стручњак. Волела је већину њених славних личности стопала у спрези са мицадам, али чак и под обрвама које пружају руку и лагано цут оутина с лонг хаир. "Пошто је Париз веома лаган, она би могла да приушти и фризуру боб" додаје Боровска.


Побољшајте оштре карактеристике

Идеална монтажа угаоног лица је његова оптичко проширење и сужење. "Офнина често ради супротно - лице ће се скратити и проширити," упозорава Ива Боровска, али додаје да се рјешење увијек може пронаћи. Поред горе наведених примера, он препоручује да одаберете богатог, флуффи хаирстилерезани извори у подручју око ушију, ошишани на страну, као и валовита коса. Не би јој било стало до сталног који се поново враћа у моду. "Можеш да носиш сталну са провалом, коју узмеш тако да само неколико извора падне у чело," додаје он.
Не препоручује се резање и фризура, што ће изоштрити оштре црте: пјешачку стазу у средини, кратку микро прекршаје или густо дјело исећи као владар и превише симетрија. "Али опет зависи од врсте боје и од личности коју желите да изразите - погледајте Салму Хаиек, која изгледа као драматична фемме фатале на стази у средини и воли је једнако добро." Ако нисте сигурни да ли желите да се толико понашате, покушајте прво кратке опруге у дужини браде, која се може носити или уназад или пустити да се ослободи испред ушију, подељена са стране тротоара. То оптички сужава чело и лако и природно покрива широке чељусти.


Кратка коса са кучком? Решење је стопало

Краткодлаке жене са четвртастим лицем ће бити обучене као фризура мицадо или боб с стопала са странеали и смелију фризуру, која, у комбинацији са светлијом бојом и дугом ногом која се протеже до ушне шкољке, може да ради веома благо. "Друга опција је увреда илустрирати. Данас су на начин који функционише веома природно, као да је ваша коса осветљена сунцем. Можемо омекшати оштре ивице лица код тамнокосе жене са осветљењем у пољу, " каже Ива Боровска. Као закључак, он каже да је главна ствар не бојати се. Немојте се плашити да немамо "лице" у нападу. "Свако га има, само одаберите оффина" скројен ". Узмите си времена и консултујте се са искусним фризером, шта је најбоље за вас. Прегледајте фотографије славних и разговарајте о њима заједно. Сигурно ћеш нешто изгубити јер нема лица које не би учинила. потврђује фризер.

Извор фотографије: Фотолиа и Профимедиа

Видео: Political Figures, Lawyers, Politicians, Journalists, Social Activists 1950s Interviews (Децембар 2019).

Загрузка...