Хаир

Фокус на снагу: Најбољи стил за овално лице

Овално лице се сматра идеалним. Његови симетрични облици омогућавају готово сваку фризуру. И то је сјајно! Али било би штета да не искористите облик лица. Сјајни смо са фризурама које су вам најприкладније, помало налик на тетоважу: неће остати заувек, али обично је доста времена да се то уради. Она расте споро, тако да никада не треба расправљати о свим опцијама и стиловима и одабрати од њих ону која ће вам најбоље сједити иу којој ћете се осјећати природно.


Овално лице је скоро све

Са вашим овалним лицем не морате да бринете да бисте могли да скренете пажњу на тако значајан део вашег лица. Имате симетрично лице, нити сувише дуго, нити кратко, симетрично широко чело, подручје око ушију и браде, овална брада и фине јагодице. Офина ће сигурно бити пристојна.

"Можете бити инспирисани." трендове. Само прегледајте неке од модних часописа или интернетске чланке и видећете да тренутно ради дуже, нежно едитед воркс, наслагане у страну. Нешто између пете и напада, " каже фризер Ива Боровска. Овај стил делује веома природно и посебно се уклапа у увијену косу. "Ако нисте изгужвани од природе, покушајте са сланим спрејом са косом како бисте изгледали као да се само враћате са плаже. Остави офф-лине олако, " саветује фризеру. Такође се носе дугачке линије са стране, чији се крајеви слободно стапају са дужином косе, као и посекотине рада, које делују веома природно. Особно ми се свиђа стил Алеки Цхунг или Карлие Клосс. Али са твојим овалним лицем, не мораш чак ни да бринеш о фадовима, " додаје Ива Боровска.


Не плашите се екстраваганције

"Са овалним лицем, можете га чак и приуштити микро прекршаје или прекршај са поравнатим завршетком облик потковице. И једно и друго дјелују ретро и футуристички, " каже фризер. Ако не морате узети у обзир облике вашег лица, само размислите шта имате храбрости да урадите. Ипак, "у" је савршено једнако ономе са којим се повезује мицадам. Још екстравагантнија боја - упадљива црвена, гавран црна, платинаста плавуша или чак ружичаста плавуша. Као да је "одсечен", али снеак офина поново ће оживјети кратку фризура за дечака. "Ево како изгледате у стилингу - сигурно не можете без гела или спреја, након чега можете пухати или глачати лук," саветује фризеру.

Фризерски салон такође саветује да је потребно прво погледати његово лице и "измерити" га. Понекад може бити овална лице издужено, што вас не повриједи: то ће одговарати вама и ваше лице ће бити скраћено оптички. Кратак микрофон може нагласити издужење вашег лица. Чувајте се, такође, о сметњама које су подељене у средини и са дуге опруге са стране. "Овај стил се сада носи, али ваше лице може непотребно оптички продужити. Изабери правац, било густо или са опругама или петом у страну, " саветује фризеру.

Извор фотографије: Фотолиа и Профимедиа

Видео: Russian potato salad with ANATOLI САЛАТ ОЛИВЬЕ (Јун 2019).