Хаир

Фокус на снагу: Најбољи стил за шиљасто лице

Да ли имате шиљасто лице, препознатљиво чело и одлучујете коју ћете фризуру највише цијенити? Пробајте радикалан рез. Фризуре са вином су поново у моди. Заједно са фризером и фризером, доносимо вам лица по мери, а сханкед лице, које се понекад назива троугласто или откуцај срца, има посебне карактеристике у облику широког (а понекад и високог) чела, сужених линија у јагодицама и уских, . "Иако стваран карактеристично чело ви немате, за разлику од других црта лица, може дјеловати врло широко. Офина је сјајан начин да држи чело усправно или потпуно скривено и скрене пажњу на остатак твог лица, " каже фризер Ива Боровска.


Офина је одличан избор за истакнуто лице

Типични примери жена са срдачним лицем су Реесе Вхитерспоон, Сцарлетт Јоханссон, или чешка глумица Јана Плодкова, са широким и високим чело које су посебно препознатљиве. „Када погледате њене фотографије и упоредите различите фризуре, можете видети како можете са нападом промените израз цијелог лица, " напомиње Ива Боровска и додаје: "Вероватно сам уживала у овој глумици у дугој, правој линији, која је допирала готово до очију - изгледа веома импресивно и чини је драматичан изгледако имате велике, карактеристичне очи. Али ја разумем да се свима не свиђа ово, " каже фризер, мислећи на чињеницу да се дуго треба прилагодити, јер ће брзо промијенити идеалну дужину и почети ометати. Али са мало вештине, научите како да то урадите сами - поготово ако се одлучите за његову тању верзију, где се коса окреће.

Она такође зависи од боје и структуре ваше косе. Тамнокосе и црнокосе девојке са израженим лицем понекад раде мало тешко. "Изглед омекшава валовиту косу, и то је само добра ствар - опет долази у моду, тако да не брините," увјерава Ива Боровска. Имате широко чело оптички сужите краћи праменови на боковима, али и разиграно, таласасто проклетство које ће бити пречице. "Ја лично волим дугу равну косу са густом, равном резом," каже фризер, мислећи на чињеницу да је то у реду на истакнутом лицу. "Ако имате плаву, сјајну или црвенкасту косу, дефинитивно не брините због ове фризуре. Безвремен је и изгледа сјајно, чак и ако га често носите косу у коњски реп.“


Уместо тога, играње на страни

Дуга равна, чак и подшишана или као да је одличан избор за шиљасто лице. Међутим, будите опрезни да не указујете непотребно на ваше широко чело. Врло густе, краће отечене кврге могу се појавити оптички адд волуме и непотребно га проширити још више, " саветује фризеру. Стручњак за тренутак враћа глумици Плодкову: "Неки стручњаци за фризуру кажу да немају трокутасто лице стаза у средини. Мислим да то није у реду, и да је глумица доказ. Из широког чела можете направити одређени "бренд" или га само делимично покрити лабавим преклопним стопалом са бочном шетњом. " Наравно, то зависи од индивидуалног облика вашег лица и од ваших преференција и од тога да ли желите да потпуно покријете ваше чело или само потиснете његову посебност.
Пажљиво треба пазити при избору схорт хаирстиле. Али ако изаберете добро, изгледат ћете младо. "Како кратки резови привлаче пажњу на врх главе, њихов облик се мора узети у обзир," каже Ива Боровска. Офина и фризура су звали "пикие цут"Она мисли да је то одлично решење. Као примери, Риханна и њен кратки рез су лагано резани на страну, или Анне Хатхаваи и њен елегантан рез, покривајући стране чела, пар праменова, падају у чело. Ова фризура је веома погодна за валовиту косу, која је још лукавија и неугледна. У том случају, изаберите неуредан, безбрижан прекршај, као што је Аудреи Таутоу учинила. "Онда је довољан само мали гел за стилинг и можете експериментисати - загладити, загладити или наопако створити екстравагантну фризуру" саветује фризеру.

Извор фотографије: Фотолиа и Профимедиа

Видео: Astra j neprima gas gubi snagu i nece da ubrza (Децембар 2019).

Загрузка...