Лице

Цосметиц транситионс

То ти се сигурно десило. Купили сте нешто што вам уопште није требало, или сте донели кући нешто што сте касније сазнали да не одговара или мирис. Или, у доброј вјери, користили сте производ који вам се уопће није уклапао, а резултирајући ефект је био благо срамотан. Нека од нас је урадила свака од нас, па смо одлучили да на Фацебоок-у одржимо анкету у А Тет апотеци да вас питамо шта никада нисте урадили. Како добро и ефикасно купите козметику и не правите грешке, пуно је написано. Направите листу, идите у продавницу са јасном идејом о томе шта желим да купим, имам времена, не бојте се да добијете савет, итд. Сви се познајемо. Ипак, куповина неприкладног производа постала је свакога од нас.


Пудер није руменило, али раде заједно

Бринг хоме још једна нијанса њене декоративне козметике је чак и најмањи. Смешна ситуација се дешава када кући донесете нешто сасвим другачије од онога што сте намеравали да купите. На пример, Радка: "Недавно сам отишао да купим прашак за лекове. Довешћу га кући и доћи много тамније и црвеније него што сам навикао. Испрва сам помислио да сам купио још једну нијансу, али након неколико дана сам дошао видјети да мој прах није прах, али руменило… “ Шта да радимо, Радка вероватно не мора ићи на другу куповину и овај пут за прах.
Још једно руменило је повезано са руменилом, које изазивају многе жене. Само уради то количину или изражајност руменила овервхелмед. Уместо пристојне шминке и здравих боја на лицу, оне изгледају као "маргини". Шта је са тиме што не мораш да ремакеиш целу шминку? Уклоните вишак боје руменила са памучним штапићем и лице све поново ујединити са прахом.

Тестирајте у добром светлу

У случају куповине декоративне козметике, више него икад, важи стара чешка изрека "Двапут измери, једном исећи". Ово је посебно релевантно бирајући праву нијансу а тестирање различитих узорака. Увек покушајте тестирање на дневном светлу - на пример, у продавници у близини прозора, затражите узорак који можете понети кући. "Радим то у једној дрогерији да пробам сенке, а онда идем кроз град, који траје око 15 минута, а онда сам у хладу. Исто важи и када одаберем руж за усне, шминку или чак парфем. " Микајла препоручује. Ако немате ову опцију, искористите добро освијетљен козметички кутак који ћете наћи у Аеттиним дрогеријама.


Замагљена маскара за шминку

Сличну процедуру вреди покушати чак и када купујете маскару. Само сазнајте да ли ћете бити замагљени након неколико минута примјене. Ако је то већ случај, спашавање је једноставно. Или скините маскуром испод поклопца памуком штапом са мало тканине одвајање млека, или нанесите шминку на размазано место да бисте уклонили и маскирали маскару. Такође можете да рукујете сличним триковима блусхинг липстицк. Најбоље је да је поправите помоћу коректора на местима на којима сте уклонили руж. Превенција је, међутим, првенствено првенствено исправна нацртана контура уснама са оловком и тек онда наношењем ружа.

Прочитајте рецензије

Разочарање због ваше куповине може се избјећи уз узимање времена унапријед проучавати мишљења других, и добићете слику о томе, хов гивен производ вероватно ради. Сада ћу прегледати, тако да је боље, али и мени се десило да имам палету сенки - и то је била тотална трагедија. каже Клара. Зато је вредно пробати у продавници скоро све производе који се нуде у секцији декоративне козметике. И да потрошите време и довољно стрпљења на куповину.
Која врста козметичког пузања се догодило када сте је купили?

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Male To Female Transition Timeline. The Journey Of Makeup Artist Jordan (Новембар 2019).

Загрузка...