Хаир

Револуционарна ПЛЕКС технологија за кућну употребу

Након задњег вриска косе не морате више ићи у салон. Коначно, можете купити ПЛЕКС производе у свом фризеру и користити код куће. И у виду дневне неге за косу, као иу облику производа за фарбање косе Да ли често дувате косу, пеглате, брусите, избацујете или избељујете или деколоризујете? Онда, пре или касније, ће бити тренутака када откријете да је ваша коса сломљена, опуштена и као беживотна. То су јасни знаци озбиљног оштећења косе и редовна нега за њих није довољна. Решења су нудили фризерски салони у облику професионалних производа са ПЛЕКС технологијом. Регенерише ломљену длаку и стабилизира унутрашњу структуру косе. Ово ефикасно помаже у враћању квалитета и лепоте озбиљно оштећене косе.


Сваки пут када оперете косу мало лепшим

Али која од жена може да приушти фризеру сваке недеље? То више није потребно као нова линија регенеративне неге косе за кућну употребу, Глисс Кур Фибер Тхерапи са ОМЕГАПЛЕКС® технологијом. Коса се обнавља и јача, пружајући дуготрајну заштиту од даљњих оштећења.
Сериес Глисс Кур Фибер Тхерапи садржи 5 производа: регенеративни шампон и балзам за чишћење, експресивни регенеративни балзам, регенеративна маска и спреј за уље.


Још домаћег бојања

Да ли сте навикли да бојате косу сами или са пријатељем вашег дома, али јесте ли забринути да свака боја ваше гриве пати? Имамо добре вести за вас! Нова ПЛЕКС технологија већ је продрла у косу за кућну употребу. Боје Сцхварзкопф Цолор Екперт садрже ОМЕГАПЛЕКС® технологију која спречава лом и дуготрајно оштећење косе током бојења, до 80%. Постоји 20 модерних нијанси од плавих до бакарних, црвених и смеђих до врло тамних нијанси и црних.

У бојању косе, ова напредна технологија се примењује у три корака:
  1. Серум мириса се директно уклапа у боју која штити влакно косе.
  2. Балзам се наноси након бојења и служи за заптивање косе.
  3. Регенеративна нега се примењује после три недеље да би се продужио ефекат интензивне нијансе и видљиво лепе косе.