Лице

Најтоплији хитови у анти-агеу

У области анти-аге науке константно долази до изненађујућих вести да успори или чак заустави старење коже. Инспирацију проналази у дивљини и иде руку под руку са њом.

Помоћ од природе

Резултати научног истраживања огледају се иу формулацијама козметичких производа. Један од праваца у којем су направљена истраживања тканина за лепу кожу је природни полисахариди. "Ово су значајна група бета-глукана и сличних супстанци (нпр. Глукоманан)", објашњава Мгр. Др Ива Долечкова, шеф одељења за истраживање и развој козметичких сировина Цонтипро. Можда их познајеш додаци исхрани који подржавају имунитет дјеца и одрасли и раде у козметици на исти начин. Они утичу на имуни систем споља и делују против иритације, екцема и слично успорити процес старења. Бета-глукани формирају растворљива влакна која се налазе у нпр. Зоби или неким квасцима и гљивама. Високо ефикасан полисахарид садржи гел алое вере, који може зауставити екстензивно крварење. Овај гел такође има доказане козметичке ефекте. Посебни полисахариди се могу наћи у Дермацол Ења Слим Слимминг Белли Гел.

Чувајте микроба

Шта је микроб? "Јесте скуп организама на површини коже сваке особе, " објашњава научник. "Тренутно један од хитова анти-аге козметике је супстанца која може да утиче само на микробе, нпр. пробиотици (= живи или инактивирани микроорганизми), пребиотици помагање раста корисних врста коже (нпр., бета-глукани поново) или подешавањем пХ површине кожа. " Једна од првих области у којој су се почели примјењивати пробиотици у козметици била је интимна хигијена. Полако, међутим, производи за негу коже су део других врста козметике.

Заштита (не само) у граду

Још један анти-аге тренд који одражава тренутни начин живота је тзв. "Анти-загађење". Под тим именом се разуме супстанце које могу заштитити кожу од негативних ефеката загађеног ваздуха,“ каже Мгр. Ива Долечкова, др. Ово је евидентно прерано старење коже, боре, акне и пигментне мрље. Она је осјетљивија на кожу људи који живе у градовима, али увијек овиси о ступњу онечишћења зрака на одређеној локацији. Није ни чудо да је овај тренд настао у Азији, где је загађење ваздуха врућа тема. Одатле се проширио широм света. Козметика против загађења садржи активне супстанце на кожи ствара заштитни филмспречавање продора штетних материја у кожу, или антиоксиданси, неутралисањем нежељених слободних радикала кисеоника који се стварају штетним агенсима. Ако живите у граду, испробајте ефекте креме из ове групе најновијих анти-аге козметика, НИВЕА Урбан Скин Дефенсе антиоксидантна дневна крема.

Пептиди расту

Велики бум у анти-агеу они тренутно доживљавају супстанце које се зову пептиди. Упознат ћете их у дерматолошким клиникама и козметици. Препарати на бази пептида јони се перципирају као високотехнолошки производи,“ стручњак потврђује популарност ових супстанци у козметици против старења. "Међу пептидима има више врућих фаворита који фаворизују потрошаче - сви они су нпр. да ли трипептид бакар (трипептид-1), који промовише зарастање и регенерацију коже, стимулише производњу колагена и доводи бакар у ћелије коже за правилно функционисање многих ензима. " Може вас изненадити, али можете наћи пептиде чак иу декоративној козметици - нпр. В Дермацол Прозирна оловка за усне.


Биомиметицс или Натуре Инспиратион

Још једна струја анти-аге козметике, која је била истакнутија на прољетним сајмовима љепоте, усмјерена је на биомиметичке супстанце. То су научно развијене компоненте које имитирају супстанце које се природно налазе у кожи. Често су то горе поменути пептиди. Најновије технологије омогућавају њихову високу ефикасност уз одржавање сигурности, велику компатибилност и компатибилност са људском кожом. Тестирати ефекте биомиметичких супстанци које се приближавају ефектима фракцијског ЦО2 ласер, драв фор серија крема за кожу, серум и крема за очи Л'Ореал Парис Ревиталифт Ласер Ренев. Садржи биомиметичну активну супстанцу Про-Ксилан, која учествује у кожним процесима где стимулише њену функцију.

Видео: Jednom i nikad vise. . Samo za Luku. . L&L (Октобар 2019).

Загрузка...