Тело

Пролећни трендови и инспирација из козметичких сајмова

Шта се десило у свету лепоте и козметике, који су пробоји уведени на пролећним сајмовима лепоте у нашој земљи и иностранству? Који трендови у телу, коси или њези ноктију сада владају? Погледали смо вас око себе и одабрали најзанимљивије.Нови трендови долазе са пролећним доласцима - Модне ревије постављају главне стилове у шминкању и фризурама или трендовима у бојама косе. Произвођачи козметике, дерматолога и козметичких стручњака враћају се на прољетне козметичке сајмове.
Одржавају се широм света, а ове године први од њих, Јапански међународни сајам франшиза у Токију, почео је сајам лепоте од јануара. Али они су најрелевантнији за Чешку Републику Европски сајмови. Неколико наших стилиста за косу, козметичке и козметичке робне марке сложило се да за новости и трендове, Беаути Дусселдорф а ЦОСМОПРОФ БОЛОГНА у Италију. Овдје су два најважнија прашка сајма најважнија Ворлд оф Беаути & Спа, слиједи Интербеаути Прагуе. Шта овај прољеће покреће свијет љепоте, његе и козметике? Које фризуре или методе младеначког изгледа тренутно постоје?

Тренд # 1: Лифестиле за лепоту

Наше баке су то већ знале кад сте били редовно и довољно спавам, адекватно и јести здраво, не дозвољавајући толико бриге и релак по потреби, изгледат ћеш свјеже и младе до високог узраста. Савремена медицина и широк спектар веллнесс трендова враћају се овој провереној пракси. На сајму у Дусселдорфу, они су били профилисани два главна правца против старења или се бори да одржи младалачки изглед упркос годинама, који су тренутно једнако снажни. "Класични" дерматолог је још увек понудио сажетак најновије трендове у дизању лица (хемијски пилинг, ласерски третман), мезотерапија или козметичка и медицинска сарадња.
Други, који се у основи враћа коренима, вртио се око онога што можемо да утичемо у наш свакодневни живот: многи прилози посвећени утицају стреса на кожу, како бринути о стресној кожи, чак и ви можете да испуните концепт Управљање стресом у комбинацији са негом коже. Много простора је посвећено важности исхране за кожу (на пример, допринос здравој исхрани као превенцији старења коже или исхране = лечење коже), много пажње је такође усмерено на спавање у вези са кожом или утицај загађене средине на кожу. За очекивати је да ће се ови трендови одразити са малим закашњењем, иако је опуштање већ виђено у пратећем програму Прољећа Свијета Љепоте & Спа. Истина је, међутим, да је Левантниест сајам био најважнији ароматхерапиес, која је одавно постала зимзелена.

Тренд # 2: мешавина за косу или екстраваганција у коси

Дефинитивно смо се питали који ће се трендови у производњи фризура одразити на сајмовима. У нашим фризерима смо се развели од теме таласа и таласа, што је већ било видљиво у јесенским страним емисијама. Дивља рива и драматичне фризуре доминирале су у финалу Цреативе Имаге Теам 2018. т
Италијанска Болоња показала је још прогресивније фризерске креације. Такозвани Цласх Стиле, "Сукобљени" стил, креиран је комбинацијом наизглед недоследних елемената. Донио је три главна тока:
  • Анте Олитика - фризуре контрастно комбинирају праисторијски и футуристички изглед,
  • Нео Сталгица - Резултат који настаје долази од мијешања стилова кроз повијесне епохе,
  • Метро Етница - ремикс стилова различитих култура, од традиционалног до савременог.
Велла је представила игру боја инспирисану уличним стилом на њеној коси. Стреет Стиле комбинира контрастне бојекоји се не примењује уједначено, већ најсавременијим фризерским техникама, како би се достигао етнички изглед фреестиле браидс а шарени прибор за косу, као што су чипке. Међутим, упркос очигледној окрутности, укупна завршна обрада не искључује појаву Хауте Цоутуре.

Тренд 3: Вишенамјенски у козметици

Што се тиче иновација производа, свет козметике тренутно доминира мултифунцтион а компактност. Што више могућности можете добити у један производ, то боље. На пример, декоративна козметика са овим приступом уштедиће простор у вашој торбици или путној торби. Произвођачи ће често развити нови дизајн или технологију коју требају научити. Пример за то су неки финалисти Цосмопроф Авардс 2018:
  • Цраион за обрве, буквално "Цраион за обрве"Аустралска производња комбинује функцију праха обрва, који се ослобађа покретом оловке и наноси се на обрве не класичном спиралом, већ четком од 62 микрофибер влакна. Друга страна формира оштру оловку за обрве са уграђеном оштрицом.
  • Двофазни металик сјајило за усне из Јужне Кореје доноси неочекивану комбинацију металик мат златне нијансе са једне стране и блиставог сјаја на другој страни производа. Његове компоненте брину о уснама и пружају дуготрајан сјај.
Ви ћете цијенити овај тренд на одмору. Полако продире у нас, али неке "шминке" у облику декоративне козметике, које комбинују две или више функција, већ се налазе у чешким продавницама.

Тренд 4: Природа и природа

Био тренд и склоност природи прати нас неколико година. На овогодишњем Ворлд оф Беаути у Прагу, поред повећане понуде органске козметике, природна уља. Доступна су и биљна и биљна уља. Осим већ познатих, као што су бадем, јојоба или арганово уље, можете наићи на вијести, уље или маково уље или уље ражи. Поред тога, појавили су се нови природни козметички састојци, екстракт опунтије или екстракта зелене кафе.
Природа све више инспирише научнике у њиховом стварању анти-аге козметика. Такозвани биомиметичке компоненте они заправо опонашају понашање природних организама без икакве употребе ових организама. Нова велика тема биопласти у козметици је отворен чешки бренд Нафигате. Ова козметичка компонента треба да замени проширене микропластике, које су, за разлику од биопластике, у природи непродуктивне и тако несразмерно оптерећују животну средину. Ако сматрате да вас се то не тиче, добро је схватити да су микропласти саставни дио, на примјер, љуштења. Први биопласти ~ ни производи могу се о ~ екивати најраније 2019. године, али се то питање ве} бави ме | ународно.

Извор слике: Схуттерстоцк, архив Мессе Дусселдорф / цтиллманн и Цосмопроф Бологна

Видео: Moja prolećna inspiracija - Morphe Jacklyn Hill paleta (Октобар 2019).

Загрузка...