Лице

Очистите зубе

Да ли желите да се засените својим осмехом? Без здравих и белих зуба неће радити. Погледали смо шта можете да одржавате код куће вашом белином зуба и које производе укључите у вашу стоматолошку рутину.Дубоки зуби могу проузроковати често пијење кафе, црног чаја, црног вина, али и пушења или лоше хигијене. Чак и најлепше лице не ради лепо када се зуби изгребу у осмеху, или чак и зуби у не-белој боји. Идеално, наравно, да очистите зубе након сваког оброка, најмање два пута дневно. Мој стоматолог је рекао да ништа не може заменити темељни и свакодневни рад четкице за зубе. Алтернативно, покушајте да избегнете пића, посуђе или лоше навике које су обојиле зубе. Након што сте регистровали боју или не желите да се одрекнете својих омиљених ужитака, постоји избор многе врсте избјељивање зубних препарата.


Блеацхинг тоотхпасте

У свакодневној њези понекад можете замијенити пасту за зубе за избјељивање. Како изабрати праву пасту за избељивање? Пасте за избељивање зуба се деле на две групе у зависности од врсте избељивача.
Један садржи фине абразивне честице и механичко уклањање боје са зуба. У ову групу спадају и Пеарл Дропс који садрже микроалбуме за бјељи и сјајне зубе. На пример, можете да пробате Пеарл Дропс Холливоод Смиле за беле зубе или Пеарл Дропс Теа & Цоффекоја уклања мрље углавном из чаја и кафе из зуба.
Остале пасте за зубе, поред абразивних честица, садрже и биљне екстракте белила Цолгате Хербал Вхите са соком и мјешавином коморача, лимете, менте, еукалиптуса и лимуна.
Друга група ради засновано на хемијском деловању. Један од састојака који се користи је водоник пероксид, познат по својим ефектима избељивања. Садржи пасту Цолгате Мак Вхите Вхите Екперткоји обећава избјељивање зуби за 5 дана употребе. Други случај је Систем белог сигнала, паста за зубе која садржи специјални комплекс Вхите Ацтиватор ™, супстанце за професионално чишћење. Не само да ефикасно блиједи, већ и помаже да се одржи њихова природна бјелина.
А онда постоје зубне пасте које се понашају као шминка на зубима. Садрже плаву боју која се приликом чишћења зуба шири на површину зуба и оптички је невидљива њиховој жутој боји. На пример, низ пасти за зубе ради са овим ефектом Сигнал Вхите сада.
Међутим, за избјељивање пасте за зубе треба нагласити не би их требало користити на дужи рокјер може повећати осетљивост зуба или чак изазвати ометање цаклине. Стога се препоручује да се користи таква паста највише три недеље и онда се вратите на другу врсту пасте.

Бељење зубног праха

Зубе можете третирати протезом за избељивање. После четкања зуба на класичан начин, као што је четкица и паста, мало очистите пасту за зубе и поново очистите зубе. Бељење зубног праха делује на механичкој основи. Можда ћете бити изненађени што неки од њих још увијек користе козметику у све популарнијем бамбусу. Тако Теетх Вхитенинг, избељивање зуба, користи ефекте бамбусов угаљ. На основу дејства морске соли, активног кисеоника и мале количине пероксида, он још увек делује Ева Блелица зубни прах ментол. Иако произвођачи често препоручују употребу зубног праха уместо пасте за зубе, стручњаци кажу да зубни прах не замењује пасту за зубе. С друге стране, добро је схватити да се прије проналаска зубне пасте у форми какву данас познајемо, зубна паста често користи као основа за зубну хигијену.

Блеацхинг моутхвасх

Стоматолошки стручњаци се слажу да је у такозваним испирачима за избјељивање учинак избјељивања минималан. Уклањају акумулирани зубни плак и боје са површине зуба. Ако се иначе придржавате уобичајене оралне хигијене, стоматолошки ритуал се може прекинути испирањем усне шупљине благом водом у случају благог бојења. Ово се може урадити, на пример, безалкохолним средством за испирање уста Орал Б 3Д Вхите Лукекоји обећава да ће се избјећи зуби након 7 дана употребе, Цолгате Мак Вхите Оне са убрзивачем за избељивање зуба или Листерине Адванцед Вхитеефекат који треба да се манифестује после 2 недеље. Водица за испирање уста подлеже истим правилима као и за избор и употребу било које воде за испирање уста.

Бељење зубних пера

Посебна брига за белину зуба укључује и најновије иновације у зубарској њези, и оне су бељење стоматолошке оловке. Користе се и након класичног чишћења зуба и њихова предност је брз ефекат. На пример, можете да пробате Евадент Блеацхинг Дентал Пен, који обећава ефекат након 1 минута употребе, Сигнал Вхите Сада додирните или сет пера за избељивање и четкицу за избељивање Цолгате Мак Вхите Вхите Екперт.

Препоручени производи:

Видео: OČISTITE USTA Zbogom KARIJESU, lošem mirisu, učinite ZUBE potpuno BELIM! (Октобар 2019).

Загрузка...