Лице

Козметичко наношење од стране Асиатек

Који је знак љепоте жена у Азији? Савршена кожа без иједне грешке. Тајна њихове бриге је слојевитост, која користи и десетине производа! Ми Европљани се такође посветимо нашој кожи, али када постоји добар коректор и шминка, ми не решавамо неке недостатке и само их сакријемо. Азијати то раде другачије. Иако су без шминке, њихова кожа увек изгледа као алабастер. То је глатка, уједињена, блистава - управо савршена. Али њихова свакодневна брига изгледа другачије него у нашој земљи. Они увек праве своје време и они то схватају као опуштање и терапију. Нису у журби.

Алцхеми Лаиеринг

Европљани се углавном брину сетер и крему, да се дода вечерас. Не тако Азијати. Њихов начин збрињавања је раслојавање. Користе велику количину да се надовезују и допуњују. Ево њихове рутине корак по корак:

Фаза припремног чишћења

Азијци то знају само чиста кожа може добро примити накнадну његу. Користе га за чишћење млеко и детерџенти, али и често прашкови за чишћење, који садрже, на пример, екстракте из пиринча. Они раде у дубини, а кожу могу освежити и помладити. Они су такође веома популарни коњац гљиве, које могу да чисте и оплемењују лице само водом. Оне су импрегниране разним супстанцама - као што су биљни угаљ или зелени чај, тако да док се истовремено брину о кожи.

Фаза 0: Лосион

Лосиони су специјалне припреме, који омекшавају кожу и припрема је за накнадну негу, која онда делује дубље у њеној кожи. Лосиони изгледају као лосион са гелиерним текстурама, али пуном хидратантних, регенеративних и сјајних супстанци. Наносе се тако што се улијевају у руке, љуљају у њима и лагано лупају прстима у очишћену кожу.

Фаза 1: Магла лица или магла лица

Након лосиона, хидратација добија облик хидратантни спреј за осветљавање, што је фаце фог, која влажи кожу пре наношења хидратантне неге и освежава је.

Фаза 2: Серум

Наноси се чак и на влажну кожу серумкоји испоручује све потребне супстанце у кожу - регенеративно и помлађујуће у концентрисаној, јакој форми. Након наношења на влажну кожу, серум се боље апсорбује и кожа ће бити спремна за следећи корак.

Фаза 3: Нега

Азијати знају да је тајна лепе коже углавном у хидратација, дакле лове лигхт хидратантне креме. Они се не боје да имају занимљиве састојке у њима - на примјер, пужева слуз, активна угаљ, екстракти бисера и ђумбир. Када кожа садржи много воде, изгледа свеже, она је блистава и ситне боре су изглађене.

Фаза 4: База испод шминке

Затим пусте препарате у кожу да се апсорбују на неколико минута и онда почну да се шминкају. Пре наношења шминке Глача површину коже и покрива базне поре испод шминке. Боље онда ће бити примењено и трајаће дуго.

Фаза 5: Шминка или ББ крема

Будући да Азијци имају веома добро неговану кожу, не морају да користе густу, покривну шминку. Врло су популарни мултифункционалне креме, који може обрадити неколико ствари одједном - хидратизирати, ујединити, уљепшати и заштитити. Њихова корист је да ће се стопити са кожом, а азијски дивни изглед као да нису направљени. Наравно, још лепо.


Фаза 6: Заштита од сунца

Шта га узрокује прерано старење и пигментне мрље? УВ зрачење. Зато Азијци сваки дан у години фактор заштите. Или као маглица лица кроз шминку, или је увек држите у креми или шминци.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Solarijum - da ili ne? (Октобар 2019).

Загрузка...