Лице

Хранљива маскара и алге сера

Арганово уље, пантенол, хијалуронска киселина и бамбус - ове и друге супстанце бринуће се за ваше очи и заводљиво трептање. Хајде да погледамо шта брига о алгама треба да садржи и како да је одаберемо.Одлаци - као што су коса или кожа - састоје се од ћелија које може бити ослабљена у различита времена: због зиме, хормонских промена, постпартума, одређених лекова или узраста. Има их супстанце које могу да негују структуру алги као регенератор или серум за косу и дати им снагу, волумен и, изнад свега, жељену дужину. Можете се запитати које састојке чуда могу да ураде и које производе проналазите у њима.


Шта даје келп моћ?

Вибри напредују на витаминима (као коса попут витамина Е и Б) као и различити растући пептиди и протеини, који су основни градивни елемент ћелијске структуре косе, косе и трепавица, " каже козметолог Јулие Бауер Шноблова. И на крају, али не и најмање важно, он помиње пантенол, хидратантна средства (нпр. хијалуронска киселина) и изнад свега арган уље, која је честа компонента серума алги, и добро ради у чистом облику стручњака јер га наносимо на трепавице четком. Или можете направити серум од домаћих алги. Оил његује трепавице од корена, дајући им и волумен и дужину.
Хранидба алгама може имати другачији облик - може бити серум у капи, безбојно или бела "маскара" четком, или чак класична црна маскара са храњивим супстанцама. „Избор производа је веома индивидуалан - свако користи другачији начин употребе. Наравно, производи су идеални 'додир' а пробајте шта ће нам одговарати,“ додаје козметичар.


Сера која ће вам отворити очи

У скорије време, апарати имају бројне типове исхране алгама у различитим ценовним оквирима. Иако преференције у селекцији и њихови ефекти могу бити веома индивидуални, они су углавном производи гарантују резултат. И то су добре вести. Козметичарка напомиње да приликом избора серума за келп често нема потребе да се одмах улажу велике суме: "Врло је вероватно да ће производ добро функционисати за две стотине, три стотине круна". каже Јулие.
По мом сопственом искуству, не могу да се жалим ни једном тестираном производу: после почетног неповерења, заиста сам се изненадио алге након два месеца нарасле су на дужину процену од тридесет процената. А то је разлика која је стварно стварна. И мора се додати да је регуларни серум из дроге са аргановим уљем био исти као иу скоро две хиљаде скупих марки.


Купи заводљив изглед!

Они су практични маскаре за негу на бази "2 у 1" - класична маскара, која садржи и храњиве и хранљиве супстанце - исте као и оне у серуму. Са таквим производом ујутро нећете губити време, већ ћете дивно хранити, бојати и снимати. Испробајте производ Дермацол Ангеласх са хидратантним екстрактима бамбуса, са пантенолом и пчелињим воском.
Веома ефективно је класично Биохар Мак серум за раст алгикоју добијате у апотеци - не наноси се четком, већ директно на капак, где продире у ћелије коже и до корена алги - храни их тако усмереним на раст. Садржи витамине, протеине и полипептиде који регенеришу и јачају трепавице. Идеално је примијенити га за ноћ. Уместо тога, можете користити серу у кутији са четком као подлогу под маскаром.

Уводни савет:
Серум послужите као лијек: не увијек, већ увијек два до три мјесеца, а затим се одморите два до три мјесеца. Идеално је да нанесете серум увече пре спавања да бисте уклонили трепавице, али се може користити и за дан под маскаром. Ако не осетите ефекте, покушајте са другим производом у исто време - могуће је да вашим алгама недостаје још једна потребна грађевинска компонента. Такође можете пробати да користите два сера у исто време - један за ноћ и један за дан испод маскара.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Roswell Incident: Department of Defense Interviews - Jesse Marcel Vern Maltais (Децембар 2019).

Загрузка...