Хаир

Истакните своје предности за бојење косе

Једна обојена "кацига" на глави је давно нестала. Тренутна боја за косу вам може помоћи да истакнете предности и сузбијете несавршености лица! За детаље, питали смо наше фризере и стручњаке за трансформацију Бари Долезалове.

Играње са бојама, али и са светлом и сенкама

Бојање косе се боји као и свака друга, али за разлику од конвенционалног бојења у једном тону користи различите технике неколико нијанси или различите и контрастне боје. Могу се пратити два различита правца бојења, који такође користе другу врсту боје косе. "Ако имате на уму." бојање краткорочно, онда јасно, разликовни и контрастни тонови (ружичаста, љубичаста, зелена, плава, итд.) мијењају косу или је цијели дио обојен, " каже Бара Долежалова у првом правцу и додаје: "Ово бојење се може обавити (на већ сјајној коси) са трајним и краткотрајним бојама. Краткотрајне боје су пожељне у овом случају, јер ове умјетне косе неприродних тонова брзо искоријенити и изгубити свој сјај и засићење. Не ради лепо током прања. " Резултат је свакако модеран и авангардан, и уклапа се у смеле душе које се не плаше експеримената са својим отвореним простором. Ипак, захваљујући доказаним саветима, то можете постићи боја косе траје дуже.
Други смер је наизглед неупадљив, али и софистициранији и природнији. "Ради се о другачијем бојању дистрибуирањем различитих боја изоштрити или потиснути предности или лица. Боје, углавном неколико тонова тамнијих или светлијих, постављене су да раде са 'светлом или сенком', ' стилиста објашњава софистицираност и модерност овог приступа.

Боље специјалиста

Тешко да можете направити ову технику код куће, вероватно ћете морати ићи у салон. Потражите фризера који има искуства са бојањем, идеално пронађите референце. „Свакако је добро да фризер крене напред проценио облик лица, облик лица, квалитет и густину косе итд. и сходно томе, изабрао је технику бојења, " стручњак каже. "Ја лично и често волим да користим ову технику у трансформацији, јер је општи утисак и шминка одлична."

Савјети за корекцију косе за бојање косе

  • више чело - тамнија нијанса од главе - и друге сличне технике
  • шире лице - Тамнија нијанса око контуре лица на лицу
  • округло лице - тамнија нијанса око контура цијелог лица
  • уско лице - Тамна нијанса изнад и испод лица дуж лица да би се осветлила
  • шиљаста брада - боје контуре контура лица, а подручје око лица светлији светлим тракама
  • јака брада и врат - Мрачнији тонови на сљепоочницама и врату се омекшавају
  • ивице лица - светлије нијансе нанесене на врх главе и омекшавају линије лица до крајева опруга
  • лакша, тања коса - Оптичко задебљање косе постиже се наизменичном светлошћу и сенкама

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Koji je tvoj faktor? : #MyFactor #MaxFactor (Октобар 2019).

Загрузка...