Хаир

Након љета обојите косу код куће: на шта треба пазити?

По повратку са одмора, већина нас не пати само од наше психе ("Не желим да радим!"), Него и коже и нарочито длаке чија светла "предетничка" боја једва да тражи. Шта да урадимо? Након одговора, тражили смо фризерку Еву Знаменачку, зашто се заправо враћамо с мора са промијењеном бојом и квалитетом косе? Грешка је изнад свега сунчево зрачење оштећује горњи слој косе (кутикулу) који не може да задржи воду, они су крти и отргну се, као и молекули боје косе. Они се разбијају на мање честице које лако излазе из косе и због тога боја бледи и коса је такозвана "пиша".


Боја или не?

То је питање за које недвосмислен одговор изгледа лоше. Ако користите стварно добру боју и правилно је наносите, не морате да бринете о боји. Важно је само помислити да ће и године сјене бити лакше на коси освијетљеној сунцем него у другим приликама. "Дакле, када обојите косу, више волите користите светлији тон за један тоннего што сте навикли. Можете га и дати својим коренима има уобичајену нијансу а незнатно светлији на крајевима, или примените оригиналну нијансу и пераје последњих десет до петнаест минута тако што ћете истегнути боју, " стручњак препоручује.

Хоме диеинг

Уместо да се цијела глава боји једном бојом можете се препустити само тонирању, што је такође веома тренди у новије време. Осим тога, коса изгледа природније од униформне боје или мелодије. "Ако обојите косу код куће, не само након повратка са одмора него било када друго, пратите приложена упутства а не прелазите време експозиције боје. Почните увек са огреботинама а затим наставите на дужину, завршну боју до краја. Темељно исперите боју, Оперите косу двапут шампоном и користи је регенеративна нега. Идеално једном месечно затим посети фризеру обрезала је крајеве. Понекад то не ради, па идите барем једном у свако тромесечје. саветује стручњак.

Пробајте нови рез

Можда се осећате тако добро у новој, "украшеној" боји да не желите ништа да радите са својом косом. То је решење и онда идите на то обрезивање ивица и обрезивање (у сваком случају треба да га имате), или замолите фризеру да вам да благи сјај са већ поменутим нијансама.


Које производе користити за кућно бојење?

  • На пример, покушајте са секвенцијалним елуирањем безбојног амонијака Л'Ореал Парис Цастинг Цреме Глосскоја је обогаћена хранљивим и регенеративним матичним млечем.
  • Играње са тонирањем и осветљењем у складу са најновијим трендовима ће вам олакшати Л'Ореал Парис Цолориста Омбре на нафтној основи.
  • Користи се и корисна нега и хранљива моћ уља Гарниер Олиа или Сиосс Олео Интенсе, обећавајући 100% покриће боје и дуготрајне свијетле боје.
  • Врло једноставна примјена осигурава пјену Сцхварзкопф Савршено Моуссе, који се наноси једноставно као обичан шампон.

Уклањање длака

Али још увијек можеш спасити косу захваљујући неколико општих правила:
  • Након наношења неколико шампона, нанесите га на косу лечење или маска, посебно регенеративна и влажењејер је хидратација сада изузетно важна за вашу косу. Ту су и специјалне серије специјално дизајниране за сунчање, погледајте конкретне производе. Можда има мој омиљени бренд козметике за косу.
  • Ако је стање вашег бицека јако лоше, а ваша коса дословно назива СОС, идите на то шампон и регенератор за суху косу без обзира на тип косе.
  • Немојте користити превише топлу воду а не отварајте косу пешкиром. Остави их осушите се слободно или га само замотајте у пешкир.
  • Нанесите регенератор само на крајеведа би се избегло непотребно оптерећење скалпа.
  • Боље ти је избегавајте пеглање, пеглање итд., али ако нема отпада, употријебите најмање уређај који штити косу од врућег зрака.

Видео: HAVUZU GÖKKUŞAĞI RENKLERİ İLE BOYADIK. Gökkuşağı Gölü. Learn Colors with Colored Water in the Pool (Септембар 2019).