Хаир

Коса као Еинстеин? Престаните наелектрисати косу

Најзахтјевнији период за косу тек почиње. Суви ваздух, преласци од мраза до топлоте, вечни замах џемпера изнад главе и капе. Све ово може узроковати вашу косу - електрификацију. Коса лети око главе и не добија је у главу, а камоли да јој да облик. Али с тим се можете успјешно борити, само требате знати како то учинити.Према фризеру Вероника Витова, фризер Евва може утопити косу зими углавном суше. То утиче и на нашу косу и кожу. "Најгори су прелази из зимских у пренатрпане собе. Коса због сувог ваздуха може се савладати, разбити, задрхтати и на крају почети наелектрисати “, додаје фризер.
Као још један разлог за летење косе, она види синтетичке материјале од којих имамо зимске шалове, шалове, јакне и шешире.


Почните од самог почетка

Сви то знамо и понекад кршимо правила. Зими, међутим, непоштовање најосновнијих може узроковати да на глави имамо нестабилно гнездо. "Никада не би требало да изађете са мокром или влажном косом зими, заиста је морате осушити. Иначе, они се ломе, а сломљени више лете око главе “, каже фризер и истиче да, наравно, можемо си то приуштити, с времена на време, јер нам истјече сауна и не трчимо. Али вредније је не рискирати, то је бескорисно.
Основно правило у борби против наелектрисања косе је добра хидратација. Стога препоручујемо употребу хидратантних балзама, маски, уља за косу итд. За тестирање се примјењују специјално млијеко или креме за пилинг које се примјењују као посљедње у низу на већ сушену косу. Ради само кратко време - док их не оперемо.


Бити у криву, али добро!

Могу да електрификују суву косу чак и због лоше четке или чешља. Према Вероника Витова, није добро купити алате који нису направљени од природних влакана. Постоје чак и чешљеви специјално дизајнирани да спрече стварање статичког електрицитета у вашој коси. То су такозване ионизирајуће четке које неутрализирају чвориште и умирују их. Међутим, фризер додаје да је много мање довољно да се спречи електрификација косе.

Изаберите прави шампон и регенератор

Сува коса и сува кожа главе су једини - хидрат и рехидрат. "Препоручујем коришћење шампона који су искључиво за суву косу. Клијенти данас иду и питају о производима за косу за зимску сезону “, каже фризер и додаје да је још важније водити бригу о другој њези косе и власишта. Редовна употреба маски и штака за суху кожу углавном се користи за бријање и испирање косе. "Свакако да нема довољно средстава за кондиционирање, не добијате толико у коси." Иако многе жене то мисле. Према томе, варијанта је само бесплатна варијанта кондиционера, који имају тенденцију да умотавају косу као кора за печење, “каже фризер. Добро је видјети да ли ови производи садрже такозвану компоненту против смрзавања. Ова коса је умирујућа и неће му летети око главе.


"Моја фризура ће трајати."

То је период лопти, журки и пуно личних састанака. Фризура би требала бити савршена, али коса још увијек лети око главе. Шта с тим? Да ли ће фиксативи помоћи? Да, али само праве. "Постоје две врсте за кратку и дугу косу", каже Вероника Витова из фризерке Евва. "Електрификациони лакови не подржавају фризуре, поправке фризуре, а ако не пронађете шешир, не би требали имати косу." препоручљиво је користити термопластичне производе прије глачања, тако да га производи који штите косу од топлине штите од склоности да шкрипе, а камоли да лете око главе. Чак и након уклањања капице, коса ће се вратити тамо где би требала бити.
Важно је схватити само једну ствар - када дамо коси праву његу, нећемо изгледати као забава попут Ајнштајна. Међутим, можемо чак и засјенити његову мудрост.

Извор слике: Фотолиа

Видео: NIJE SE OKUPAO NI JEDNOM OD KAKO JE ROĐEN - NAJEŽIĆETE SE KAD VIDITE ŠTA SE DESILO OVOM ČOVEKU (Новембар 2019).

Загрузка...