Тело

Са дјецом у планинама: Козметика која се не смије пропустити

Идеш ли са децом на планине? Не заборавите да пакујете сопствену козметичку торбу са шикама како бисте их заштитили од хладног ветра, озеблина или опекотина од сунца.

Зимска крема за лице

Чак и кожи бебе треба крема. "У раном узрасту, нема потребе за хидратацијом или исхраном на коју смо навикли, већ пре свега на заштиту. Зими, дакле, углавном у лице влаге, ветра и хладноће, што може изазвати осетљиве проблеме детињства са кожом црвенило а ецзема,“ објашњава козметичарка Јулие Бауер Шноблова. За дјечју кожу препоручује се посебна крема за кожу за дјецу с меком, хипоалергени саставкоја не иритира кожу, већ је штити.
Можете пробати једну од њих креме од бренда Хипп, која је специјализована за козметику и беби прибор. Доступан је деликатан Крема за кожу за свакодневну употребу, нега и умирујућа крема на болној или огребеној кожи, али и посебној винтер балсамкоја штити лице детета од ветра и хладноће. Или покушајте НИВЕА заштитна крема за хладноћу и вјетар. Слично томе, функционише заштитна крема Цаннадерм Робаткокоји додатно има фактор заштите од сунца.


Заштитна крема "за све"

Чак и ако се трудите јаче него икада, нећете бити у могућности да зауставите шале, мале редове или лакше озеблине. „Увек је добро са децом да имају руку универзална заштитна и љековита крема, која брзо ублажава и лечи сваку малу драму која се ту и тамо дешава у породици, " каже козметичарка и додаје то заштитна и лековита крема може бити корисно и за нас.
Класика међу мама је заштитна антисептичка крема Одједномпогодан за свакодневну његу и заштиту коже. Снажна бела крема се обично користи за превенцију и лечење упале грла, али ће такође бити савршена за старију децу: помаже да се брзо залечи површина абразије и лаган фростбите на образима.


Пазите на сунце

Кожа за бебе је много осетљивија од ваше и такође склонија иритацији сун дамаге. У планинама увек треба да имате дете за сунчање са вишим фактором него што сте навикли. "Опекотине од сунца нису само летњи проблем. Све више се обраћају и дечјим лекарима, јер се спаљивање у раној доби повећава ризик од кожних проблема у одраслој доби, укључујући рак коже, " упозорава Јулие Бауер.
Зими, крема за сунчање са фактором од најмање 30 препоручених. "Препоручујем да га користите хипоаллергениц цреам, која је намењена дечјој кожи, " додаје стручњак. Доказана је потребна Дечија крема за сунчање 50 од бренда СебаМед или НИВЕА Џепно млеко за децу за сунчање са ОФ 30.
"Оно што дефинитивно не бисте требали потценити је осјетљива кожа на бебиним уснама." Знамо да се наше усне лако сагоревају и веома су непријатне и болне. Поред тога, могу се развити и мали ранкс а измаглица. Да бисте то урадили, додајте чињеницу да су дјеца на неки начин неконтролисана - често су потребна лизање или гризање усана,“ израчунава Јулие Бауер. Неопходност у планинама би требала бити балзам за усне са заштитним фактором, што ће учинити да уста детета буду чиста. Пробајте Лабелло Сун Протецт 30, који ће вам одговарати. "И ево га - идеално ако беба има свој балзам." Нема претње пренос инфекције или чак магла од родитеља, " козметика додаје.


Носите и рукавице!

Упознати сте са зимским проблемима са рукама и витком, сувом кожом. Да бисте то урадили, додајте популарне дечје грабље у снег, када се деца не виде у еуфорији да се стално утапају у снегу својим рукама у потпуно натопљеним рукавицама или чак без њих.
Прије изласка, најбоље је подмазивати дјечје руке заштитном кремом. Пробајте концентрована крема за руке у црвеној амбалажи од Неутрогени, који ће се такође забавити за децу - то је само мало зезнуто, али све је преко ваших руку. То је скоро као чаролија. Исто тако, "магично" се шири и оставља заштитни, заштитни филм на кожи.
На сувој, испуцалој или љуштурној кожи опет је добро универзална масна кремаидеално са састојком који лечи или умирује. Крема за руке за Индулону наше мајке и баке су одлазиле на планински одмор и знале су зашто: масна композиција је дубоко у кожи, чисти суву кожу и ради као заштита од хладног времена - нема потребе да бринете о томе чак и на лицу.

Видео: Љубиње 2013 - Парастос дјеци страдалој у збјегу у планини Илији 1941 (Октобар 2019).

Загрузка...