Лице

Природне обрве: Подесите их према врсти и облику

Прекомерно кидање или претерано изражавање више нису "у". Садашњи тренд је природно обликован обрве које ми "само" фино подешавамо на савршенство симетрија и наглашавамо њихову боју. Како је то урадила, саветовала ју је Луциа Хрускова Гибодова.

Обрве су и даље у центру пажње

"Током последњих неколико година, он је постао обрва феномен,“ каже уметник визије Луциа Хрушкова Гибодова и наставља: "Видимо да су жене почеле да се раздвајају у две групе - оне које једва да се брину о својим обрвама и само повремено откидају вишак косе, и оне који су видели обрве у својим обрвама и понекад их превише обојавају - скоро као на ускршња јаја . "
Свако наравно воли нешто друго, али "златни центар" је природно. То је, с једне стране цолоркоје смо изабрали за обрезивање обрва, а затим иу облика - само треба да се модификује и фино подешавање, које се не мења у потпуности. Постоји неколико основних типова обрва у облику који треба да поштујемо и не мењамо превише, али само фино подешавамо како можете да видите на слици испод. Такође се можемо играти са засићењем обрва или саставити недостајуће длаке тако да је резултат природан.

Како обрезати обрве до савршенства?

Када уређујете било који облик обрве код куће можемо помоћи са графиконом са линијама које повезују крило носа са различитим деловима ока и улазе у продужетак обрва. Затим одређује тачке где би обрва требала почети и завршити. Ако нисмо сигурни да ћемо користити трик за оловку: "Ставите оловку тако да показује од крила носа до спољашњег угла ока и отишао до обрва - па нађи тачку где би требао обрве завршавају,“ објашњава Луциа и наставља: "Почетак обрва лежи конектор крила носа и унутрашњи угао ока и склониште за обрве је на продужетку прикључак за крила носа и центар за очи,“ каже Луциа Хрушкова.
То је опште правило које се односи на све облике обрва и лица. У наставку, међутим, разматрамо примере који превазилазе овај "идеалан" облик, и саветујемо како да подесите такве обрве да га истакну, али истовремено не могу неприродно да промене његов облик. Идеалан алат је оловка или прах за обрве. Гел тада служи уредан изглед и финални "финисхе".

1. Веома лагане обрве

Плавуше повремено имају "проблем" са веома лаким, готово невидљивим обрвама, али и зато што су производи за њихов третман за њих превише тамно. Очигледна предност је чињеница да обрве могу нацртати управо онај облик који желе. То се мора урадити с опрезом и уз помоћ одговарајућих производа.
Нису добре обрве превише тамне, довољно двије нијансе израженије оловке у веома светло смеђој, сивој или тамно плавој. Нећемо превише гурати, али само кратким потезима да илуструје длаке - као у случају танку обрву. "То би требало да буде део оловке четком за чешљање обрве, " додаје Луциа Хрушкова. Велики помагач за природно истицање (бојење) светлих обрва је и прах за обрве у најсветлијој нијанси.

2. Кратке обрве

Неке обрве завршавају пре него што добијемо "идеалну карту". Таква врста обрва је уобичајена у типовима светлости, или је обрва, која је прилично густа и приметна код корена и сужава се у танку линију. Ако желимо да се приближимо идеалном облику, морамо пажљиво миловати обрве. Не чинимо га неприродно јаким или препознатљивим, већ само фино подешавамо облик и лагано растегнемо крај обрва у изгубљене.
"Различите обрве и маскара су бескорисне за фино подешавање таквог облика," каже Луција. Зато је то идеално класична оловка за обрве, што је теже од оловке за очи, и то је предмет наше руке ближе него кист, " каже особа. Одсечемо га што је могуће више, тако да можемо цртати природне, краткодлаке потезе.


3. Танке обрве

Са врло танким обрвама можемо се родити, али је често и остатак претходне моде оштро подигнута обрва. Ко је пре неколико година одлучио да исправи облик ласера, можда сада мало жали. Али чак и то се може сачувати - опет оштра оловка. Ако желимо обрве интензивирају, нацртат ћемо његов облик кратки потези оловком и још много тога, Извучене длаке се додају испод доње линије - где имамо повучене оригиналне длаке.
Украсне длаке не би требале бити тамније од оних у линији обрва - тако да добијамо природнији ефекат због сјенчања. Ми то можемо еиебров схадовтакође се наноси са преклапањем испод доње линије длака. "Оловка или сенка испуњавају облик и. Т додајемо кратке потезе недостаје хаирс - не чинимо неприродно чело 'цолоринг боок',додаје произвођач визура.

4. Веома густе обрве

Густе обрве су тренутно веома "ин". Не плашите се да га носите са поносом. Понекад, међутим, то може бити помало срамно и неодољив. Основа је сузење косе изван идеалног облика - често изнад корена носа, преко "обрва" обрва или на његовим крајевима. "Чешље", које понекад праве обрве у корену носа, могу се резати маказама - али је увек боље консултовати стручњака како да то уради. Друга опција је да извадите дугу косу и напуните је било којом оловком или сенком.
Изразита и густа обрва не треба да буду истакнути, јуст да фино подеси његов облик. Када третирате грубу косу, природна уља ће им помоћи да их омекшају, али и бистри гел за обрве са четкомкоја одржава обрве у жељеном облику. Ако су гелови прекратки за наше густе обрве, пробат ћемо шминкерски трик: мало ћемо попрскати кажипрстом лак за косу и њихове обрве Глатко а црееп. Задржат ће облик цијели дан.


5. Равне и закривљене обрве

Садашњи тренд је, поред густе, савршено прилагођене обрве, препознатљив "кров". Треба имати на уму да овај тренд може изгледати врло неприродно. Морате подесите боју косе (плава коса наглашава боју и облик обрва само производима у плавим и светло смеђим нијансама), али и облик обрва. Ово посебно важи за равне обрве или лукове у облику лука.
Ова два типа чела се различито подешавају. На кровови само да заборавимо - само ако обрва показује знакове ове паузе, можемо њега лако је истакнути (опет оловка) и крај Еиебров стретцх под мањим углом довн. Али ако не допушта наше обрве, немојмо покушавати да нацртамо нешто што не припада лицу.
Радије, радије за фино подешавање облика чело је природно: Постижете савршен лук или равне линије тако што ћете их цепати, бојати светлијом сенком и на крају оловком окачити косу. Оба ова облика ће онда деловати веома лепо. Ако се наше равне обрве понашају као да се мрштимо, пробајте их оловком у истој нијанси као што су длаке, лагани и кратки потези протежу се од имагинарне лобање надоле или обрнуто више круга. Било који оштри облик тако оптички омекшава.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Prirodne obrve - moja rutina i proizvodi koje koristim (Јануар 2020).

Загрузка...