Лице

Носите наочаре? Можда направиш грешке у шминки

Уверите се да је ваша лепота испод ваших наочара, понекад је прилично кумулативна. Користи црну или не? Нанесите маскару или не? Жене које носе наочаре често постављају такво питање. Оно што треба да избегавате док гледате своје наочаре питала је шминкерка Јана Лавренчикова Мишкова. шминка под чашама углавном, претерана употреба декоративне козметике. Комбиновање различитих врста шминке може имати негативан ефекат. Идеално би било да нађете неке добре и доказане козметичке асистенте, нарочито тада палета сенки за очи са одговарајућим бојама, али помоћу којих ћете научити како се с њом савршено носити. Када правите шминку, постоји велика разлика између тога да ли носите наочаре на даљину или да их затворите. Ако имате исправку на удаљености, морате се фокусирати на оптичко увећање око, зато што сочиво смањује око. За наочаре цлосе уп Управо супротно, објектив постаје већи и требало би око оптички смањити. А то је још чешћа и озбиљнија грешка за већину жена које носе наочаре. Да ли знате како да то избегнете?


Савршена игра сенки

Када се упознате уметност исправног сенчења његових очију, буљите у било које наочаре. Са сенкама за очи, можете визуелно повећати или смањити очи у зависности од врсте наочара. Ако сте кратковиди, онда га носите наочале на даљини, сочиво смањује ваше очи. "Немојте користити превише тамне тонове сјенила за очи у овом случају, фокусирајте се светлији спектар боја,“ саветује лице.
Не брините о наношењу бијеле или бисерне боје испод обрва. Међутим, пазите на оштре ивице. Кратковидно око захтева глатке прелазе сенке, што га чини идеалним за вас смоки макеуп. затворите наочарекоји оптички увећавају ваше очи, изаберите супротно суптилнија шминка, пригушене боје и тамније сјене преко поклопца, " стручњак каже.

Персонализујте наочаре

Да ли волиш да идеш горе и хоћеш да разјаснимо са својим наочарима? Или више волите да се држите земље и изаберете конзервативно решење? У сваком случају, не заборавите да увек имате да се усклади макеуп са вашим типом наочаре. "Шминка је неопходна за подешавање врсте и облика оквира наочара. Са препознатљивом границом, бирајте суптилнији, природнији изглед, те се наочале истичу. Ако носите наочаре са танким наплатцима, или чак и без њих, такозване бушене наочаре, можете себи приуштити више шминке. " саветује лице.


Пазите на обрве!

Било да носите наочаре, размислите о томе привлаче пажњу на обрве. "Да бисте се бринули за ваше обрве, то јест, да редовно подешавате његов облик и боју, требало би да ставите већи нагласак него сама шминка за очи" препоручује уметника у визијама. Направите савршене обрве иако треба мало праксе, али верујем да се исплати. Уређена обрва може вас запитати својим лицем, па се свакако препустите без бриге.

Ох, трепавице!

Још једна област у којој су жене са наочарима понекад склоне шминка трепавица. „Прво, требало би изаберите одговарајућу маскару Сходно томе, колико дуго и густо имате келп. Ако додирнете чаше и шминку, ипак бисте их продужили пре него што би ставили маскару на њих Користите клешта за ротирање, "Каже стручњак. Алге ће се дивно подићи, неће ударити у стакло, а подручје око ће бити још отвореније. Ово је посебно важно када покушате да повећате очи. Ако наочаре носите на даљину, Избегавајте ефекат мачјег ока - Не вуците маскару бочно, већ само да бисте добили заобљенији облик. Ово ће вам помоћи да их поменете Алгее тонгс.


Црна је добра

Када је линија ока, тако црна. Имате ли и то? Дефинитивно! Многе жене понекад праве "колор експеримент", али онда се најчешће враћају старим добрим класицима. Али како је са црном бојом ако носите наочаре? "Нема потребе да избегавате црну слику испод наочара. Можемо га сигурно користити за наочаре на даљину, наравно само до горње капице. Уоквиривањем читавог ока постигли бисмо смањење, ау овом случају не желимо, " каже професионални шминкер.

Уреднички савети
  • Не заборавите да помогнете светлије нијансе можете да унесете место где примењујете сенке, оптички освијетлити и повећати. Дарк схадовс напротив, оптички смањујете се.
  • Ако вам смета тамни кругови испод очијуКористите коректор, јер ће наочаре ове неправилности учинити још већим.
  • Ако немате значајне боре око очију, не брините о томе бригхтенинг и увећава очи треперавих сенки.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: GIVING LEADER TO A STRANGER??!! (Новембар 2019).

Загрузка...