Тело

Пилинг лак за нокте ће вас забавити!

Свака лепа жена жели дивну косу. Али сваки од њих такође веома добро познаје мартиријум повезан са њим. Бескрајно сушење, кратка издржљивост, излизани и слаби нокти као резултат честе депилације. Чак и са гел или акрилним ноктима то није најлакше, тако да можете цијенити вијести у облику ноктију за лакирање ноктију. лакови за нокте можда сте раније приметили, поготово ако имате малу принцезу код куће. Дечији лепљиви лак за нокте у шареним бојама може девојкама да донесе бескрајно лијеп изглед као и њихове мајке. Међутим, нема потребе да се користи стругач, који је идеалан за бебе. Слуповаци или тзв. пеел офф али лакови су већ продрли у асортиман женског лака за нокте, тако да их сада можете лако тестирати. Можете их наћи, на пример, у понуди декоративне марке козметике Габриелла Салвете под именом Пеел Офф Енамел.

Прекрасни нокти лако, брзо и дуго

Предности лакова за нокте су неколико. Прво не морате користити алат за уклањање, који ће засигурно цијенити не само тебе, већ посебно нокте и кожу око њих. Друго, лако можете промените боју боје. Носите деликатне пастелне тонове да радите, али навечер желите да будете секси и користите више нијансе? Једноставно закрпите боју и нанесите другу боју. Можете лако да цените лаку замену чак и ако свакодневно радите ручно, када се нокти уништавају једном или када немате времена да одете на апликацију гел наил или једноставно не можете стајати на рукама. Остали позитиви су ковани лакови фаст апплицатион и без дугог чекања на сушење издржљивост, што је 7 до 10 дана.

Како функционише?

1. Пре наношења пластичног лака потребно је нокте како би се апликација правилно припремила. Али не бојте се, то је иста процедура као да користите лак за нокте.
2. Нанесите слој обојеног пилинг лака.
3. Коначно, можете се пријавити горњи безбојни лак за још бољи изглед и издржљивост. Након неког времена избјегавајте контакт с врућом водом која би омекшала и подигла лак.
4. Чим желите да се ослободите боје, само додирните корен за нокте да бисте подигли слој (користећи други чавао или дрво) и једноставно га закрпи. Ако не, из неког разлога, постоји специјални одстрањивач боје који можете користити у том случају.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Cloud Computing - Computer Science for Business Leaders 2016 (Децембар 2019).

Загрузка...