Хаир

Гет иронед! 10 профи савета за лак губитак косе

Да ли желите дати вашој коси прави смјер? Присиљавајући их да те слушају и направе параду? Наравно, гвожђе је у овој ситуацији помоћник, што ћемо сада помислити. Али шта да знамо? Ево 10 савета професионалца за реч коју су узели. Марцела Неуманнова учи будуће фризере и дефинитивно зна како се то ради. Избор жељеза је неопходан. Зависи од буџета - али то је ваша коса. Зато не гледајте у продавницу у потпуности. Пегле са заштитним елементима као што је тефлон су скупље - али свакако вреди здравље ваше фризуре.
2. Можете се бринути за косу прије глачања. Постоје специјални спрејеви који штите косу од топлоте. И одмах након тога, молим вас!
3. Идеално поставите пеглу на температуру у опсегу од око 180-200 степени. Ако је више, ризикујете. Важан фактор овде је квалитет косе. Када су финије, довољна је нижа температура. Када је јача, додајте супротно. Ако ваше глачало нема подешавање степеница, слиједите упуте наведене на уређају или одаберите нижи ниво подешавања.
4. Опћенито је боље глачати јачу природну косу. Ако сте их обојили или на други начин уништили, будите веома опрезни. У идеалном случају, исперите своју рутину лепоте.
5. Ако желите да исправите косу, гвожђе је одличан помоћник. Пре прања најбоље је опрати и пухати. Баците кружну четку која извлачи косу са ваше главе да бисте добили волумен. Онда можете почети да пеглате. "Немојте глачати врата, већ мало унутра, иначе ћете изгледати као вотка Цесилко", каже Марцела са осмехом. Шта ако је твоја коса стварно коврчава? То је то! Међутим, пратите мале нити и врло споро - тако да се коса може загрејати и истегнути.
7.Дефинитивно пеглајте косу чистом. Ако их претходно попрскате, или ако им дате друга средства, резултат може бити прилично заглављен. То је прво пеглање, а затим фарбање, восак и друга подешавања.
8. Глачало је веома практичан и брз помоћник, али свака коса пати од његове употребе. Сваког дана свакако није прикладно доћи до њега. Следеће је тачно: што је мање, то је боље за здравље косе. Здрава коса, међутим, треба да третира ову интервенцију неколико пута недељно.
9. Алтернативно, понекад можете испробати рипер или креп. Први је више вуне, креп је финији, мањи.
10. Не глачајте косу по вашој глави. Понекад је довољно да се већина њих стави у лежерно брбљање и гвожђе да створи нежне таласе који ће контурирати ваше лице. Или га можете применити само на крају. Укратко, играјте и будите лијепо глачани!

Извор слике: Фотолиа

Видео: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the . Lost (Октобар 2019).

Загрузка...