Тело

Како мирисе пролеће или свеже мирисне мирисе

Набавите нови мирис на прољеће! Шта је исправно урадити са новостима и како да мирис мириса пролећа правилно, саветоваћемо вас са стручњаком Мартином Муронова.

Шта мирише на пролеће?

Када је у питању прољеће, замислит ћете цвјетање цвијећа, дрвећа и грмља, с мирисом свјежег повјетарца. И то је управо оно што би требали изазвати типични прољетни мириси. Требало би да буду светло, свеже, младо и углавном флорал. "Међу мирисима, укусни тонови су популарни пролећни састојци цитрус (тангерина, наранџа, грејп) који су пријатно свежи и охрабрују наш ум. У срцима прољетних мириса често се појављују латице брескве, трешње и јабуке, који додају мирису мекоћу и лакоћу младих цветова, " наводи типичне пролећне састојке мириса Мартина Муронова из Цоти. "Током цијеле године постоје варијације на ружама, жене воле носити без обзира на сезону."

Како одабрати и користити прољетне мирисе?

Када се одлучите за свој нови мирис, чувајте се типичних грешака при одабиру парфема. Направите довољно времена и покушајте да видите да ли вас мирис заиста подсећа на мирис. Запамтите да можете променити преференцију мириса током свог живота и током месеца, али и сезонски. Жене у пролеће генерално траже светлије мирисе. Врло често су то ограничена издања која су дизајнирана посебно за овај период и која ће угодно "преуредити" нас од зиме до прољећа, " каже стручњак за мирис. Зато сте сигурни лимитирано издање мирисакоји вам се нису обраћали у основној форми - често могу створити потпуно другачији утисак од њихове "мајчинске" форме из које су изведени.
Такође, важно је напоменути, у погледу избора мириса интензивног мириса, да се у топлијој будућности мирис мора користити другачије него зими. У хладној сезони у години можете користити више концентрирани мирис, јер ће пригушити неколико слојева одјеће. "Пошто су пролећни мириси обично лакши, жене имају тенденцију да имају тенденцију током дана Нанесите мирис чешће. У овом случају, исплати се купити исти мирис тоалетне воде и мирисног дезодоранса,“ стручњак препоручује. Процедура је следећа: ујутро, пре одласка на посао, идеално користите санитарну воду. Током дана, мирис можете оживјети мирисним дезодорансом, чак и неколико пута дневно. "Не тако концентрисано и јефтиније," каже Мартин Муронова иу вези са економским аспектом ствари. Ова процедура је такође боља када мирисате у канцеларији.


Пролећни мириси: Ново или зимзелено?

Сваке године долази нова сезона доказаних брендова с новитетима. На пример, можете се радовати елегантном, луксузном цветно-воћном женском мирису Мекк Форевер Цлассиц Никада досадна за њу. Прво ћете осетити свеже и заводљиве ноте крушке, црне рибизле, мандарине и брескве. Побољшава етеричан мирис лотосовог цвета, који се уклапа са листовима љубичице и акордом свеже воде и ствара ваздушасто цветно, типично женско срце. Као што мирисни сетови, свјежи цвјетни тонови су умотани у модерне неочекиване ексцентричности - нијансе пралина, које додају сензуалном гурманском топлином. Овај безвременски мирис је погодан за вас за младе и храбре жене, који се не плаше да ризикују и дефинитивно не држе осредњу публику.
Још једна новина за прољеће је опасно секси мирис за младе, необуздане жене Бруно Банани Но Лимитс. Снажан идентитет ансамбла, заједно са радошћу мандарине и касије, ствара утисак за који је карактеристична жива, необуздана аура живота. Њежне ароме брескве, какао млазнице, заразна тајна ванилије и смешни плодови малине су прави претходник љубави пролећног живота под палицом самоуверене женствености.
Ако сте конзервативнији, идите на небо парфема. Међу њима су и оне које су погодне за пролеће. На пример, најпопуларнији је пролећни мирис Цена а Портер Оригинал женска тоалетна вода, која је свјежи и лагани мирис састављен од горњих тонова мандарине и ријетког шафрана. У срцу воде, есенције кедра и ветивера пулсирају. База додаје тонове амбера и мошуса, " даје савјет једном од мирисних зимзелена Мартина Муронова. "Намењен је женама које знају тачно шта желе - да буду заводљиве, нежне и сензуалне у исто време."
Још једна таква провјерена ствар је један од мириса које дугујемо славним особама, тоалетној води Гђица Габријела од Габриела Сабатини. Сочан мирис малине и пикантна нота ружичастог бибера уклапају се у цветну женственост ананаса, јасмина и слатког хелиотропа. Парфемска база је затим кедар са кедаром и мошусним амбером. То је мирис који је направљен за све девојке и жене које желе да истакну своју природну лепоту и не боје се да покажу своје женско ја.
Који мирис ћете изабрати за пролеће?

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Поезија Милан Ракић-ЧЕЖЊА (Децембар 2019).

Загрузка...