Лице

Савршени капци? Са правом играчком за шминку!

Савршено направљене очи, чак и ако немате идеалан облик поклопца? То је то! Научили смо од стручњака како ријешити све могуће сметње које комплицирају примјену сјенила за очи! Мало има идеалног облика капака. Како изгледа? "Идеал је прекрасно заобљен поклопац, када је видљива читава његова површина и облик бадема," објашњава Рената Зелинк, Л'Ореал Парис умјетник шминке. "Овај облик ока може да поднесе све врсте шминке."


Нема поклопца као поклопац

Када сазнате какав би требало да буде капак, можете почети да се "венчавате" са шминком. Проверите своје огледало облик ваших капака и искрено признају недостатке. Најчешћи су напукли углови ока, "Келп коже" на поклопцу или уски капци. Све се може ријешити одабиром исправних боја и њиховом локацијом.
  • Уски капци

"Постоји правило да се изабере светла и сјајна боја која оптички осветљава капке тако да се оптички повећава," саветује Рената Зелинк. „Да бисте осветлили око, користите сенку за очи на доњем поклопцу и спустите је доле у ​​центар да би очи биле округле. У унутрашњем оку упалите оловку која ће осветлити и повећати ваше очи. Затим очистите светлосне сенке на покретном делу горњег поклопца и омекшајте.Повећањем сенке за очи до танке линије на доњем поклопцу, визуелно ћете повећати око.
  • Капци са надвишеном кожом

Вишак коже на поклопцу не изгледа естетски, али постоји пут тамо недостатак маскирања и направи прелепу шминку. "Означите спољашњи угао изнад и испод. Користите очне линије чак иу овим подручјима. Такође можете направити лажни лук преко поклопца користећи мат смеђе или сиве нијансе, " наводи посетиоца могућности које жене имају са овим проблемом и даје практичне савете: "Држите огледало у висини очију када правите трепавице и држите очи отворене."
  • Очи са паданим угловима

Такве очи изгледају помало тужно, па их требају да испоручи искру. "Подигните спуштене кутеве тако да у средини горњег поклопца почнете да приказујете линију коју усмеравате ка споља и њежно према горе." Оставите спољашњи угао чистим. Увек полирај и сипај алге, " стручњак препоручује.


Зашто још пазити?

Неко се може запитати да ли постоји разлика у саставу капака са сувом и масном кожом. Иста правила важе за масну и суву кожу. Изаберите прави производ за негу ока " ставља такве страхове на прави степен стручњака. "Нанесите базу на капу, а затим је нанесите сјенилом или линијом. Ако немате базу или прајмер при руци, користите шминку и прах. " Такође је важно одабрати одговарајући образац сенка за очи - сува, гел или прах.
А онда постоји питање замагљена сенка за очи са претјераним знојењем. Ово није само летњи проблем. Ако се више знојиш када се више крећеш, онда ће то бити твој проблем на забави или забави. Да ли је могуће прилагодити шминку? "У овом случају, користите сјенило за очи које је отпорно на очи, или водонепропусне, како бисте избјегли тешку шминку. Водоотпорна маскара је точка иза ове шминке, " препоручује Рената Зелинк.

Извор слике: Фотолиа

Видео: DIY School Supplies! 12 Weird Back to School Hacks! (Октобар 2019).

Загрузка...