Тело

Јеси ли луд за Божић? Имамо рецепт да останемо мирни!

Смирите се, пијте, купујте поклоне, посјетите све рођаке ... Тко не би био уморан од такве листе задатака ?! Срећом, постоје начини да се избегне сејање предосновног стреса. Пробајте и то!

1. Календар мале радости

Не само децу него и сами да бисте добили адвентни календар. Али ваше неће садржати слаткише које су већ довољно у овом периоду, али ће бити пун радости, што те чини адвентним временом угоднијим Како то радиш?
 • Иди напред на малим картицама запишите 24 ствари које можете они ће увек бити срећни - Узми филм, окупај се, стави књигу на кревет, седи у кафеу за нешто добро.
 • Залијепите картицу у кутију и направите једну картицу свако јутро.
 • Шта ће бити написано на картици, уградите у свој дневни распоред. Од јутра, биће вам драго да видите Х-сат који је само ваш.
 • Не покушавајте да сакријете и протресете ствари, чак и ако је програм учитан да се поквари. Чишћење, печење или куповина немају ноге да би побегле.
Уводни савет:
Твоја Адвентни календар може бити испуњен и другим погодностима. Узмите мини пакет различитих козметике или маске за лице и опустите се с њима. Исто тако, можете узети другачији умирујући мирис и наћи ћете неколико минута сваке вечери да се опустите. Пробајте арома дифузор Болсиус Ароматиц Тасти Ванилла. Само ставите штапиће у боцу, и након неког времена ваш дом ће бити мирисан слаткастим мирисом ванилије.


Хоћеш да спаваш? Со слееп!

Такав медвјед има јасан зимски програм - спашава се и јесте. Шта да узмемо из овог примера? Не, то не значи да морате да проведете одмор на неколико недеља и спавате (чак и ако можете, наравно), али ћете њихов умор једноставно поштују мало више.
 • Уместо махнитог чишћења или куповине Покушајте да спавате или уживајте у поподневу "двадесет". Видећете да ћете имати на све дужности много више енергијетако да ће они ићи руку под руку у исто време, и ваш благослов ће такође бити на вашој души.
 • А за бољи ноћни сан, користите га пре спавања Есенцијално уље Топвет Арома Роом спреј Иланг Иланг. Ова биљка је позната по својим умирујућим, чак и седативним ефектима и погодна је за проблеме са спавањем. Такође неутралише непријатне мирисе и освежава ваздух у просторији.


Добар план је основа

Да ли то желимо или не, неки предбожићне дужности они увек падају на нас, али како кажу, срећа их жели спремити.
 • Почните на почетку Адвента на кратко и Запишите све што желите и дођите на Божић.
 • Онда ти дајте пар минута паузи, поново узмите листу и критички га огребите тако да су стварно остављени у њему само најважније ствари. Хоће ли празници заиста бити љепши ако имате прозоре или порцулан у витрини?
 • Ставке које остају на вашој листи остају распоред добро у појединачне дане и постепено их попуните. Ваш предбожићни план ће вам помоћи не заборавите на најпотребније и истовремено немојте одбацити малицхертиес, који не може чекати до јануара.

Шта још треба да урадите да бисте изашли из предбожићних припрема?

 • Што је чешће могуће хода на свежем ваздуху, чак иу слађем ритму. Биће вам добродошло ваше тело и ваш преоптерећен ум.
 • Иди на добра масажа, свет сауна или једна од адвентских викенд књига за веллнесс боравак. А ако заиста немате времена или новца за нешто овако, Осјећајте се као код куће барем код куће. Остатак породице пошаљите у шетњу или у куповину и размазите се ароматичним купатилом. Уз ред пена за купање Дермацол Арома Ритуалкао што је антистресни мирис вапно грожђа, освежавајући мирис слатке диње, или опојна арома ирске кафе, учинит ће да се запитате.
 • Колико год је могуће састају се са пријатељима и људима, с ким си добро. Када би у неко друго време (пре) Божић требало да будете са најближима?
 • Ручно рађени производи су популарни код људи, па зашто не бисте ни почели градити ове године? Ручно прављене божићне честитке, "перо", поклон ознаке или сами поклони ... Штавише, то је доказано креативно стварање доноси невероватан одмор, јер ваше мисли се концентришу само на процес стварања. Они вас не воде до пуне корпе за глачање или пописа других предбожићних задатака. А ваше руке ће бити лебедит, које користите за нешто друго осим за додиривање паметног телефона или тапкање по тастатури.
 • При прикупљању поклона за све могуће људе не заборавите ни на кога другог - на себе. Размислите о томе шта би вас усрећило и купило.
 • Покушајте у сваком тренутку живети са садашњим тренутком. Када схватите да сте у журби, зауставите се и узмите 5 дубоких удисаја и издахните.
 • Препустите се дигиталном детоку. Не гледајте у друштвене мреже, колико је врста слаткиша већ испечено, и пошаљите руком писану жељу уместо "есемесек".

Видео: My Friend Irma: Buy or Sell Election Connection The Big Secret (Септембар 2019).