Тело

Интербеаути Прагуе Аутумн 2017: Новости и емисије

Чак и на јесен наши уредници нису могли да пропусте један од два најважнија домаћа сајма лепоте, Интербеаути Прагуе. Наше очи су се померале са атрактивних такмичења, гледали смо новитете које смо имали на домаћем пољу козметике и гледали трендове и атракције из света естетске дерматологије.

Чешка визија показује: Страх од лепоте са застрашивањем

Конкуренција професионалаца је саставни део сваког сајма. На Аутумн Интербеаути Прагуе, одржана су три такмичења - Топ Имаге Лоок 2017, МАКЕЦУП награде 2017 и Цзецх Наил Цуп 2017. т
Друга година Топ Имаге Лоок 2017 представио трочлани тим који се састојао од фризера, шминкера и дизајнера ноктију. Емисија је била занимљива не само за бајковити изглед, већ и за лагани адреналин за такмичарске тимове, који су тему научили непосредно прије почетка такмичења.

У финалу МАКЕЦУП награде 2017 упоредили су своје уметничке маке-уп уметнике и дизајнере ноктију Чешки Наил Цуп 2017, који су чекали на категорије као што су Француски нокти или Стиллето Наилс.
Да би уравнотежили количину лепоте, МАКЕЦУП награде 2017. су постале Халловеен. Модели су ходали низ бину као зомбији, мртве невесте и друга страшна створења. Шминкери су се истицали у аутентичности и кредибилитету рендерирања.

Шта можете сами покушати

Велика атракција овог сајма је увек то што цена укључује разноврсне третмане лепоте које можете пробати. Најпопуларнији је бесплатни маке-уп, који овај пут чека посетиоце на четири места сајма.

Ме (утим, интересовање су изазвали и маникирни и ноктицни столови (лакирање, нове технике за његу ноктију, итд.), Као и масажа, трихолошки преглед структуре косе и власишта или мјерење брзине метаболизма у тијелу.


Новости у бризи, трендови у стилингу

Овогодишња нова њега косе је звучни фен за косу. Тренутно се сматрају најбољим фризерима на тржишту јер увелико смањују топлотно оптерећење косе и, поред тога, негативним јонима смањују ефекат антистатичке струје, тј. Такозвану флотацију косе током и након сушења. То је још један нови начин спречавања електрификације косе.

Козметика из магарећег млека заинтересована је за наше новитете за негу коже. Познато је да је египатска Клеопатра била окупана у кади своје магареће млијечне купке како би задржала младеначку кожу. У поређењу са крављим млеком, магарац има најближи састојак људском млеку и садржи 60 пута више витамина Ц. Не губи се прерадом, јер се магареће млеко суши у козметичке сврхе, тако да не штети топлотном третману. Поред тога, садржи и витамин Д и имуноглобулин. За разлику од познатијег козјег млијека, млијеко у расаднику нема никакав неугодан мирис, па не омета парфем са биљем као што је лаванда или ружмарин. Магареће млеко се користи у кремама, лосионима за тело и шампонима са гелом за туширање.
Узели смо и нову руку за његу руку - схеа еликсир, који је маслац на бази маслаца на бази маслаца од каритеа, ароматизован једним од једанаест познатих мириса светских парфема.

Ако вас занимају трендови у дизајну ноктију, поред диктатуре трендовских мољаца, можете додати и инспирацију о домаћим трендовима. "Наша јесенска колекција инспирисана је пољским моделом Наталијом Сивиец и, у поређењу са другим колекцијама, рачуна на креативни приступ корисника," открива тајну другачијег приступа Алице Хакл, власник лабораторије Индиго Наилс. "Припремили смо колекцију од 21 нове нијансе гела и 4 нова метална ефекта. Захваљујући комбинацији лака и ефекта, може се створити читав низ различитих изгледа, тако да можете бити различити сваки дан. "


Дерматолози: Љепота и здравље руку под руку

Традиционално, централни део Индустријске палате је резервисао бесплатна предавања о здрављу, здравом начину живота и дерматологији. Славне особе као што је доц. МУДр. Роман Шмуцлер или Мгр. Петра рехоркова и такође МУДр. Радек Вишохлид, Пхарм. Др. Лудвик Дрнек, Инг. Луцие Коринкова и други. Теме су се бавиле естетском медицином у различитим фазама живота, методама подмлађивања, елиминацији целулита, лепљењу вена, здравом начину живота и исхрани, али и посвећености проналажењу попустних портала како би били природно лепи или како користити хијалуронску киселину као еликсир младости .

Велико интересовање пробудило је аутографску књигу доц. МУДр. Шмуцлера "Не веруј ми или прљави трикови и невероватне могућности естетске медицине", која је одржана након завршетка програма предавања.
И ова година је недостајала Тин против меланома, где би посетиоци могли да провере своје родне марке. Као и претходних година, један од најпознатијих чешких дерматолога, проф. МУДр. Петр Аренбергер, др.сц., МБА, који је веома укључен у едукацију о заштити од рака коже и другим негативним ефектима УВ зрачења.

Извор слике: Фотолиа, уредништво и Дисон архива

Видео: Gost emisije Danas Dimitrije Danilovic (Октобар 2019).

Загрузка...