Лице

Цавиар Цосметицс: Луксузна делиција за вашу кожу

Имамо кавијар као луксузну сировину. Међутим, не појављује се само на забавама, већ и на полицама дрогерија и козметичких продаваоница. Да ли је то само маркетиншки трик, или је цавиар козметика заиста еликсир младости? Луксузна крема или екстракт кавијара могу бити леп поклон, али и ефикасно оружје против старења. Нашли смо се у биолошким ресурсима и питали смо стручњака. И пронашли смо чињенице које објашњавају шта је кавијар, које састојке садржи и како може да утиче на нашу кожу.
Прави кавијар је црн и јесте стабљике риба јесетре (најскупљи и најквалитетнији, посебно од великих иеркинса). Али постоје и друге, иначе шарене врсте кавијара које се добијају од других врста риба - лососа, али и шарана или штуке. Не смијете се користити у козметици.


Лопте пуне хранљивих материја

Прави (црни) кавијар није само цењена посластица већ и састојак у козметици. Утврђено је да кавијар садржи огромне количине количину хранљивих материја. Они служе не само као полне ћелије рибе, већ и као не-оплођене као исхрана за јесетре. То је, дакле, нешто као начин мајчино млеко. Осим тога, рибе се не убијају приликом брања јаја - оне се испуштају у воду из које се беру и користе за даљње узгој рибе или за храну, или само за производњу екстракта за козметичку индустрију.
Будући да се ради о сложеној исхрани за мале рибе, кавијар садржи есенцијалне супстанце као што су протеини, амино киселине, пуно минерали, као што су магнезијум, калијум и фосфор, и витамини Д и А, који имају јак регенеративни ефекат и промовишу обнову ћелија. Кавијар куглице су директно напуњене природним омега-3 масне киселинекоји ефикасно функционишу против бора и спречавање цурења воде из ћелија коже. Ове аминокиселине имају позитиван ефекат на ћелијске зидове а правилан развој ћелија.


Козметика са кавијаром позната по славним личностима

"Швајцарски бренд је био познат по луксузној козметици кавијара Ла Праирие или козметику Ингрид Миллетчији се производи цијене по цијени хиљаде и десетине хиљада круна. Користе их звезде као што су Ангелина Јолие или Мадонна, каже козметолог Јулие Бауер Шноблова. Она признаје да верује у моћ кавијара. Према научницима у индустрији, кавијар је можда најздравији састојцикако можемо ући у козметику, " каже он.
Кавијар може убрзати ензиматске реакције на кожи, тако да се кожа регенерише много раније него употребом регуларне регенеративне креме. "Додатни кавијар екстра активан стимулише производњу колагена и присиљавајући кожу, једноставним речима, 'то ворк' а 'не савијати',“ додаје стручњак. Дешава се ова реакција ћелија коже успорава процес старења формирање коже и бора.


Гледајте свој квалитет

Нису све врсте козметике кавијара једнако ефикасне. "Чувајте се" чудесних "интернетских производа од непознатих брендова који су јефтинији од Ла Праирие, али у исто време они су много скупљи од каубојске козметике из апотеке. Кавијар може да садржи само делић количине и да ћете бити одбачени, упозорава Јулие Бауер.
Кавијар, који се користи за израду луксузне козметике, познат је и као име белуга. Можемо га наћи иу козметици, која нас не мора довести у отпад. Можда је у дрогеријама уобичајени бренд Дермацол нуди неколико кавијарских "делиција" које су погодне не само за регенерацију коже, већ и као луксузни поклон.
Њихова професионална шминка Цавиар Лонг Стаи такође цењена од стране чешке асоцијације визажиста и стилиста. Пакет укључује и коректор који ће, заједно са шминком, очарати савршену кожу која се храни истовремено када је носи. Цреам Голд Еликир Цавиар од исте марке која обнавља структуру ћелија, производи се у дневним и ноћним варијантама и посебно је погодна за кожу са знаковима старења. Кавијар се може уживати и са уморним рукама: у облику креме Голд Еликир Рејувенатинг Ханд Цреме.

Извор слике: Фотолиа

Видео: $195 CAVIAR FOUNDATION WORTH IT??? (Октобар 2019).

Загрузка...