Лице

Снови о сновима: Откријте микробладинг

Апсолутно савршене али природно обрве које не треба свакодневно приказивати? Ко од нас не би то желео. Заједно са Камилом Буташовом, стручњаком за обрве у Прагу, представљамо вам нову технику трајног шминкања и инспирацију за свакодневну шминку. Неприродне обрве, тетовиране у облику једне тамне линије, остављају повијест. Али то не значи да се морамо бојати трајне шминке. Нове технике природни су, користе боље материјале технологије и веома су рафиниране. То укључује микробладинг, релативно нови начин прилагођавања обрва, који вам даје савршене, али врло природне особине. А можемо га инспирирати и оловком. Хајде да погледамо корак по корак како ова техника функционише.


Као паметни бегунац

Патентирано - необојено. Са трајном шминком, која није тако стална. Ово је прва плус микро оштрица. Ради на врло сличном принципу као тетоважа, али с том разликом која дјелује након неколико година постепено ће нестати. Идеално ако поново промените моду или ако откријете да нисте толико популарни са својим обрвама.
Мицробладе не производи један узорак обрва, али су тетовиране индивидуалне косе тако да настане 3Д ефекат: да све видљиве длаке нису стварне, оне се често не виде чак и када се посматрају пажљиво. Стручњак поштује природни облик ваших обрва као и правац раста косе, али га цртањем обликује до потпуне перфекције и симетрије.

Како функционише?

"Потребно је око сат и по до два. Прво се примењује 30 минута анестетик, онда обрве пре-драв према асиметрији лица и заједно са клијентом бирамо боју,“ каже уметница за обрве Камила Буташова. Када је све договорено, може се наставити: "Облик" се затим приказује помоћу "длака" фине бладескоји је натопљен одабраним пигментом. Када се заврши, пигмент се наноси по целој површини обрва и остави око 5 минута. "
Нема вибрирајуће игле као класична тетоважа. Чак и кориштени пигменти су разлика. пигментецх за микробладинг, за разлику од боја тетоважа, они нису поправљачи. Осим тога, оне се стављају у мању дубину, дакле ефекат траје око две године,“ објашњава Камила Буташова. Микро-ножицом, обрве се могу продужити, продужити или чак асиметрично промијенити. Резултат је максимално природан.


Нега после процедуре

Микробладингом, обрве више нису потребне да би се вршиле било какве корекције, шминке или гелови - осим за вађење длака које прелазе жељени облик. Након поступка потребно је слиједити сличан поступак као у нега коже након тетовирања.
"Да би резултат био интензиван, обрве не смију бити натопљене, обликоване, изгорјеле од сунца или огребане за вријеме љуштења, упозоравају стручњаци. Али то није ништа што не може поднијети - ожиљци нису превише видљиви и пењу се за тједан дана. "Након три недеље је могуће корекција а фино подешавање облика,“ додаје Камила Буташова.

Поступак који подиже лепоту и самопоштовање

Предност мицробладе је његова природа. Пигменти могу бити веома лагани (за разлику од већине доступних оловака за обрве) и зато је техника погодна и за блондес или албиницс. Идеално је рјешење за жене с ниским, "без" обрва, али и за оне који су дошли трајно или привремено због болести.
Трошкови поступка су различити - то зависи од угледа студије и искуства стручњака за микробладинг. Ако се одлучите за процедуру, припремите количину унутар распона од три до седам хиљада круне.


Геометрија обрва: Инспирација за уобичајену шминку

Техника микробладирања се креће на граници између тетоважа и шминке. Чак и за обичан дом обрезивање обрва можете узети лекције из њега - посебно у облик обрва, што је битно за симетрични изглед цијелог лица. Код куће можете помоћи са танким ражњем које можете користити за дефинисање линија обрва. То је мало геометрије, али гледање у слику ће бити у реду.
Унутрашњи, најшири крај обрва треба да буде у складу са најшири доњи руб носа на одговарајућој страници. Највиша тачка обрве (тачка на којој се ломи) треба да лежи друга трећина дужине обрве су удаљене од његовог унутрашњег краја. Последња трећина обрва је део који се поново окреће као нека врста крова. Његов крај треба да буде тањи од читаве обрве и лежи у продужетку конектора, који се на једној страни одређује најширег доњег дела. ивице носа а спољашњи угао ока.

Тренд: Карактеристична али природна обрва

Када цртате веома лагану или танку обрву, инспирирајте се микроклимама: направите оштру оловку кратки потези у правцу раста косе, што ствара природан, неуједначен утисак. Додаће посебне обрве вашој густини гел, које обрве црееп, мекана, а поред тога садржи и мале чекиње које се вежу за длаке и обрве ће пропасти. Увек користите гел заједно са оловком.
Друга опција је прах за обрве или тренутни хит - семиперманент цолоркоји траје неколико дана на обрвама. Али будите опрезни - увек изаберите светлију нијансу од обрва да бисте избегли неприродан и претеран ефекат. Ови производи такође не претјерују у природном облику ваших обрва - можете га лагано истегнути преко вањског кута ока.
Шминке су заиста добре за истицање, а не за корекцију израженија асиметрија. Ако вам се не свиђа облик обрва, боље је уложити у процедуру како би се поправиле "двије муве једним ударцем" - корекција и истицање.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Zašto sanjamo i šta nam snovi poručuju ? (Јули 2019).