Тело

Нокте за нокте 14 дана? Ми знамо како то да урадимо!

Имате 14 дана лакирања без оштећења? То је то! За савете и савете о најновијим вестима за успешну кућну маникуру, питали смо Мартину Муронова, специјалисту за декоративну козметику.

Пре сликања

Веома је важно да припремите свој лак за нокте. Експерти имају два мишљења о употреби хранљивих препарата непосредно пре полирања ноктију. Један их саветује да их користе без ограничења. "Производи за негу са садржај уља користити са даљином барем 24 сата пре апликације лак, " Мартина Муронова има друго мишљење. У овом тренутку, свако ће морати да пронађе начин који ће му више одговарати, и то само покушавајући оба приступа.
Пре фарбања је потребно дегреасе наилс. "Непосредно пре наношења основног премаза, одмашћите нокте, идеално користећи одстрањивач," саветује Мартину Муронова. Немојте третирати одстрањивач, користите најбоље из исте марке као и ваша боја. Чак и тако можете продужити издржљивост прекрасне маникуре.


Када сликате

Квалитет нокта и квалитет лака који се користе углавном су под утицајем боје. Квалитет нокта је осигуран редовном његом и правилном припремом. Ако лакирате нокте стандардним лаком, увек почните темељне безбојне базе. Не само да спречава да неки слој боје остави шарен "меморије" на нокту, већ изнад свега нокат учвршћује и уравнотежује. Ништа неће помоћи лакирању да се љушти као било која неједнакост или руптура.

Други услов за постојаност боје је његов квалитет, који је дат саставом, али и старост. Дефинитивно не наносите нокте лаком након истека рока трајања. Ни обавезно разблаживање старијег, крутог лака доприноси дуготрајном, лепом маникиру. Да би се очувао квалитет лака за нокте важно је складиштењеда задржи своје добре особине што је дуже могуће. Најбоље је похранити у мраку без светла и с са најнижом влажношћу. Не у купатилу.
Током процеса сликања можете применити трик професионалног маникира. "Када сликате Такође помислите на ивицу нокта, тамо нанесите лак. Захваљујући томе, ексери се неће окретати и лак ће трајати много дуже. " каже стручњак.


Као гел, али код куће и без лампе

Да ли сте такође упали у гел лудило, или га браните? Нисте задовољни гел лакови или вам је тешко да из неког разлога излечите УВ лампе? А ипак желите да уживате у удобности двонедељне савршене маникуре? Имамо добре вести за вас - могуће је! „Да, то се може постићи захваљујући посебној технологији која не мора да користи УВ лампу. Не говоримо о класичном "обичном" лаку, већ о комбинацији лака и гела. Наравно, овде је исправна ствар, " потврђује Мартин Муронова.
Постоји новост од Салли Хансен. "Ово је чудо Гел." То је шарени гел лак и горњи слој који заједно чине савршен систем. објашњава стручњак. Мирацле Гел садржи патентирану технологију. И боја и горњи гел садрже олигомере, који су везани у једном јаком, издржљивом слоју захваљујући фотоиницијатору, без употребе УВ лампе. Све што треба да урадиш је цоммон лигхт.“

Наравно, постоји потреба да се одржи прави курс. Прво, нанесите два танка слоја на нокат и горњи слој. То је изненађење не треба вам слој испод лак. Након наношења, сваки слој оставити да се осуши. Само наношење горњег слоја почиње да учвршћује нокат, који се не зауставља, већ се наставља сваки дан. У поређењу са класичним лаком, он постаје крхак и ломљив сваки дан, тако да ће почети да пуца по ноктима након неког времена. Чудни гел, с друге стране, постаје јачи и чвршћи, " доноси разлику између њих, Мартина Муронова. "Уклањање је такође велика предност. Уклоните Мирацле Гел са стандардним или нестандардним ацетоном за одстрањивање као стандардни лак. Класични гелови за жаруље су веома тешко уклонити и потребно их је тако дуго. " Због тога није потребно дуго пустити ремовер и тако уништити нокте.


Наилс наилс? Нема дугих купки!

За издржљивост маникира, можете урадити нешто додатно, без обзира да ли имате нормалну или гел облогу - Не излажите руке продуженој влажности дуже вријеме. На пример, дуга релаксациона купка није одговарајућа. Дуги боравак у води ће узроковати да нокти набрекну, што ће помоћи да се брзо скине лак и гел. " саветује стручњак. Сви стручњаци за маникир се слажу. Неке чак и жене саветују да држе руке слободне од воде два сата пре лакирања ноктију и два сата након бојења. Дакле, редовно прање руку да, али на пример, прање рукавица без рукавица, намакање руку у воду док се прање пода или дуга купка у кади дефинитивно не. Проблематичне су руке које се зноје, јер чак и ова повећана влажност смањује трајност слоја лака. Знојне креме се могу користити или третирати храстовом корицом која има исти ефекат.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Децембар 2019).

Загрузка...