Тело

Нуде лак за нокте или како се облаче у њиховим нијансама

Голи лакови више нису модни крик, али су стабилни у савременим трендовима маникуре. Да ли желите да их испробате, али да ли губите количину нијанси? Саветујемо вас како да сами изаберете најбоље за себе! Уморни сте од прилагођавања боје ноктију својој одећи или компликованом замишљању који вам лак најбоље одговара за ову одећу? Онда су дивне нуде нијансе лака за нокте! "Можемо то сматрати акт алл схадес, који подсјећају на боју људске коже, понекад их зовемо тело, " објашњава Мартина Муронова, стручњак за лак за нокте. Ако одаберете ону која вам одговара, онда можете све да носите и и даље ћете изгледати сјајно. Осим тога, они су најбоља опција за власнике ломљивих, неугодних ноктију, који морају посебно бринути и заборавити боје.


Дилема са нијансама

Али гол није само хлад. "То је само тон" тела "који дефинише акт нијансу. Може бити тијело са свијетло ружичастим тоновима, тијело с топлим подтоновима, фином наранчом или беж. " Тако да се с правом можете запитати: Која је права боја за мене?

Како одабрати исправно

Кад год изаберете боју декоративне козметике, укључујући и лак за нокте, увек излази из природне боје коже. "Препоручујем да изаберете према боји коже. Када имамо хладна подтонска кожа, изабери боље хладније голе нијансе и обрнуто. Наше руке ће онда бити младе и свеже, " саветује Мартину Муронова. Према њеним речима, неприкладно одабрани субтонски "голи" лакови понекад могу проузроковати штету, на пример, ако одаберете "голи" лак наранџастог тона на ваше хладне подтоне, ваше руке ће изгледати превише бледе. Хладно подвлачење коже, са плавичастим нијансама, они захтевају голи лакови са ружичастим или плавим тоновима. Носи топао тон, или наранџасти или златни додир, они ће стати голе нијансе са жућкастим или наранџастим подтоном.
Уводни савет:
Савршену нијансу можете препознати стављајући боцу лака на руку и гледајући вашу кожу. Још прецизније, обојите један нокат са два слоја лака. Да ли је ваша кожа светлија и оптички натопљена? Онда је то баш твоја нијанса. Да ли кожа постаје светлија, тупа и као сива? Као изненада изгубљена боја? Онда то није права нијанса за вас.


Сезона по сезони и комбиновање

Сигурно сте приметили да сте лакши током године мења тон коже. Зими је бледа, љети пигментирана. Потребно је да прилагодите палету лаких лакова које користите. Једна нијанса ти неће бити довољна. Одвојите вријеме да одаберете најприкладнију нијансу у сваком дијелу године - чак иу транзицијским временима - за мијешање различитих нијанси на сваком од два слоја. То даје индивидуалне боје прилагођене вашим ноктима.

Нуде нијансе могу бити занимљиве комбиновати са другим бојама. "Многи трендови ће бити 'нуде' за разлику од израженијег акцента боја, као што је оштар црвени, " стручњак препоручује. „Савршене комбинације подешавања су такође са другим основним бојама, као што је Роиал Блуе. Савршен контраст се постиже и безвременском црно-белом бојом. За оне који воле нежност, нуде се комбинације 'нуде' тон.“

Видео: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine. Safe class. Food drink appliance scp (Октобар 2019).

Загрузка...