Хаир

Да ли чезнете за дугом косом? Три Цаффеине!

Природни градитељ без којег многи не могу замислити дан. Да, прича је о кафи. Али можете се запитати колико кофеин има везе са косом ... Кофеин је зту смо још од 6. века. Кр. и често се сматра чудом. Хемијски је то једињење азота, кисеоника, водоника и угљеника, које се не налази само у кафи, већ иу другим биљкама као што су гуарана, мате, Она припада најчешће коришћени стимуланси у свету и сваки дан његове снаге користе безбројне људе који морају да се носе са изазовним активностима или чак да устану из кревета. Али како кофеински стимуланс може да утиче на вашу косу?

Зашто се Хаир Схринкс? Тестостерон!

И то је прилично занимљив начин, који је пре неколико година дошао од немачких научника. Субјекти тестирања били су мушкарци чији су проблеми с косом и губитком косе повезани са генетским претпоставкама. Нашли су то недостатак енергије у корену косе, успоравање раста косе и пре свега губитак утицаја хормон тестостерона. Међутим, његова нежељена акција може зауставити - кофеин. На основу даљњих покушаја, показало се да Кофеин може да неутралише негативне ефекте тестостерона, и додатно стимулишу раст нове косе. Онда је то био само један корак до добијања шампона који садрже кофеин, који утиче на сам лук, а не само на скалпу као што се раније претпостављало. Посебно мушкарци би требали покушати Алпецин Схампоо Цоффеин Ликуидкоја може одржати корење косе активним, повећава њихову продуктивност и продужава фазе раста косе. Његов састав може ефикасно да се избори са наслеђеним губитком косе.

Кофеин ће такође помоћи женама

Ови резултати, наравно, нису само мушкарци, јер Тестостерон такође производи женско тело. Али када је у питању губитак косе и поремећај њиховог природног циклуса раста, узроке за жене треба тражити углавном у важним животним догађајима који су повезани са падом естрогена (порођај или менопауза), као и фактори стреса. Генетика код жена не игра улогу као код мушкараца. Жене такође могу да се боре против губитка косе са кофеином. Бољи начин да се поправи оштећење је, наравно, превенција, тако да жене могу користити кофеинске шампоне и тоник на почетку менопаузе, стреса или вештачки изазваних хормоналних промена. Фито-кофеин је одличан у овом случају Плантур 39 тоник за интензиван раст и снажну косучија композиција спречава ослабљени раст косе само током менопаузе.

Пијење кафе није довољно

Ако ваше питање сада пролази, да ли би било довољно пити више кафе него неили можда масирајте главу као кафа, одговор је јасан: не. Од каве или других биљака, јесте кофеин не добија где је, то је корен косе. И штавише нема ни посебних супстанци у облику транспортера потребно да изазове кофеин само на раст косе, тако да Пијење хектолитара кафе дневно неће помоћи вашој косие. Потражите квалитетне производе који ће вам помоћи да зауставите губитак косе, промовишете раст и помогнете вам лепа, здрава и јака коса.

Видео: DJ Caffeine Volume 3 Classic Chicago DJ Mix (Јун 2019).