Тело

Лепота Луне и звезда

О лепоти се могу бринути и фазе Месеца. Такође, звезде нам могу рећи како ћемо култивисати и примијенити наш шарм у датом периоду. Погледајте шта је лунарни календар и како вам то може помоћи.

Шта је лунарни календар

Месец утиче на многе ствари у природи на Земљи. Луна, заједно са Сунцем, делује на Земљу гравитацијом и утиче не само на плиму и одлив земљине воде, већ и на кретање телесних течности. Лунарни циклус има неколико фаза, ау свакој од њих је одговарајуће вријеме за једну од активности. То важи и за негу здравља и лепоте.
Ако их почнемо возити, требали бисмо бити успјешнији у нашим напорима него што смо то до сада учинили. Осим за појединца месечне фазе Месец такође пролази кроз појединца знаци зодијака. У свакој од њих остаће 2-3 дана. У зависности од знака и фазе, на карактеристике дате фазе ће утицати друга област.


Све у право време

Лунарни циклус одговара организму. Сваки унутрашњи орган у телу има период када је најактивнији и његово трајање пригушења. "Почните да посматрате своје тело и ускладите свој дневни режим са ритмовима који одређују Сунце и Месец" каже стручњак за астрономију Петер Алраун. „Ако то учините, осећаћете се физички и ментално много боље. Почињете да радите ствари у право време. Изгубићете тежину, али ћете се брже опорављати. Пресећи ћете косу у време које подстиче раст, и нећете га ослабити подешавањем у погрешно време. Кожу ћете посветити времену када добро апсорбује нутритивне компоненте и, напротив, пустите да се опусти или подржи процес детоксикације који се природно одвија у одређеној фази.


Карактеристике сваке фазе лунарног циклуса

Познато је да Месец добија редовно у фазу новог, раста, пуног месеца и преокрета. Фазе узлазног и преокрета још увијек су подијељене у три дијела, укупно има 8 фаза, од којих је свака погодна за друге активности.


Фаза 1 - НОВ

Месец стоји у новом између Земље и Сунца са Сунцем у једној линији. Окреће се нашој црној, задњој страни и не може се видети. То је то време нових почетака, најбоље време за почетак ослободите се неких лоших навика да ли су, напротив, постали прикладни нова навика. Добар је дан за брзо, детоксикацију или престати пушити. Метаболизам ради брже него икад. Болести се могу погоршати, укључујући и проблеме са кожом. Имунитет је смањен. Новолоус је прикладан за прочишћавање и лишавање свега што нас спречава да растемо. Пошто има ознаку "нових почетака", она је такође право вријеме за почетак новог процеса његе коже или косе.


Фаза 2 - РУННИНГ ЛУНА

Да би "нова" нова могла да донесе, потребно је сазнати шта спречава усвајање новог и усвојити стратегију како елиминисати тешкоће. То је управо први дио Узашашће Месеца, која је тада обликована цресцендо конвексан на десно. У овој фази се суочава са сопственим слабостима које га спречавају да се ослободи својих лоших навика или да остане у регуларности на изградњу нових навика. Добро је критички сагледати ваше лице, тијело или косу и процијенити њихово стање. Одредите шта можемо сами да промените кроз козметику и редовне рутине и шта је важно за стручњака. Чим знамо шта да радимо, неопходно је устрајати. Ат Узашашће Месеца је идеално време за снабдевање хранљивим материјама, али и за опуштање и регенерацију сила.


Фаза 3 - ПРВИ ЧЕТВРТ

То се зове Луна у првом кварталу и има облик Д. Ово је можда један од најсложенијих тренутака у читавом циклусу. Познати "ако", "горе", "можда" или "можда" више није овде. Преиспитај претходну бригу, погледајмо искрено, које су тренутне потребе наше коже, и отарасити се свега што јој више не одговара. Затим морате схватити да што више Месеца расте, то више најгоре лечи ране и последице операције.


Фаза 4 - ДУГОРОЧНО

Налазимо се у сљедећој лунарној фази у којој се Луна још увијек креће испред Сунца. Тражимо напуштање старе, можда погрешне или пре сувремене, намјере већ неприкладног аспекта који се може пројицирати у било који план људског бића. Боди боље прихвата и задржати те испоручене супстанце, зато период погодан за хранљиве маске на цијелом тијелу, за бојење косе и сличне процедуре. У погледу лепоте и бриге, она је враћање здравих приступа твом телу. Ако смо у претходној фази престали оправдавати неповољне околности и устрајати у примјени нових навика или бриге, могуће је да тим пробудит ћемо интерес других. Важно је веома пажљиво одабрати како ћемо представити други нови метод. Врло је вјероватно да ће нас почети испричати.Фаза 5 - КОМПЛЕТ

Месец је пола пута око Земље, његова страна окренута према Сунцу стоји на небу лигхт диск. Пунина је противљење светла. Биће за кратко време директно једни против других. Осетљиви људи често доживљавају непријатна физичка и ментална стања у време пуног месеца. Унутрашњи конфликти, контрадикторна осећања и ставови се практично манифестују у телу. Метаболизам се успорава. Екуилибриум то је оно што ради. Само узајамним спајањем, међусобним повезивањем, здравом измјеном постижемо жељени учинак или резултат. Добар је дан за сакупљање биља. Поред тога, почиње добар период за прање или резање косе, јер фризура траје дуже.Фаза 6 - ЗАВИСНА МЈЕСЕЦ

Лунарна фаза после пуног месеца се зове Луна Совинг. Када стигне до врха, враћа се такозвана "леђа". Сада је време операције, ране су боље излечене. Ако смо одлучили да промијенимо бригу о себи на почетку циклуса, сада смо окружени људима који дијеле наш ентузијазам за ту ствар. Хајде да поделимо и поделимо своја искуства како бисмо могли да развијамо наше напоре.Фаза 7 - ПОСЛЕДЊА ДРУГА

Моон он наставља, видимо га Ц-облика (уназад). То се дешава време позитивне енергије, који подржава активности и испоруку енергије. Можемо јести више, а не изгубити тежину. Фаза последње четвртине је време када је Луна се враћа и доноси конкретне резултате, који треба да схвате, укључе се у следећи циклус, у следећи циклус.


Фаза 8 - БАЛЗАМИЧКИ МЕСЕЦ

У завршној фази Луне рекапитулирамо пре него што додамо још једну нову ново искуство и знање. Сазнали смо како они одговарају нашим потребама, развијамо наш план. Балзам Луна концентрише се и чува искре онога што ће изазвати нове могућности за даље акције. Балзамиц пхасе завршава цео процес. Добро је схватити оно што се показало добрим, што је добро наставити с оним што је постигнуто. Одличан је период за уклањање загађивача, како за детоксикацију организма, тако и за пилинг, третман ноктију,

Извор слике: Схуттерстоцк и уредници

Видео: Ты моя 1 серия РУССКАЯ ОЗВУЧКА (Октобар 2019).

Загрузка...