Хаир

Иони и други гаџети: Нови трендови у феноидима и крцкању

Знамо које су новине и невероватно практичне особине у свијету косе и косе. Ако их редовно користите, дефинитивно их немојте третирати, јер ћете своју гриву одржавати здравом и лијепом. А какав је мирис стилинг косе? Технолошки напредак се одвија брже, што се односи и на ствари као што је обликовање косе. Вруће вијести најчешће долазе у руке професионалних фризерки, тек касније потрошачима. Али време се скраћује, тако да кондиционирање косе не мора бити на штету њиховог квалитета.

Коса се љуштила али није дехидрирала

Свакодневно сушење и термичка обрада косе узрокује дехидрацију, посебно када је потребно пуно времена, а струјање зрака или површина глачала за косу или глачала за косу је јако вруће. Осушена коса се онда сломи. Дакле, шта би данас био стандардни фен за косу или капуљачу да би се ваша коса уморила? "Перформансе, површина која не гори при загревању, технологија директног јона за брже сушење и сјајну косу без знакова крепости. Ионска технологија смањује време сушења и спречава оштећење косе, каже Дагмар Мизнерова, амбасадор француског бренда БаБилисс и власник Хаир Студиес 5тх Авенуе.

Када се одлучите за фокусирање на уређаје:

  • који раде негативни јони,
  • или су опремљенирешеткасту мрежу, импрегниране микрокондиционере. Али платићеш за то.

Мали, али моћан

Апсолутно најсавременије су сада модели са високом удобношћу за корисника и још више фокусирани на хидратацију косе. "За сушила за косу, то је очигледно мала димензија са високим перформансама и тихим радом вулканских минерала који обезбеђују микрохидратацију,“ потврђује Дагмар Мизнерова.

Злато које штити

"Луксузан је са гвожђем за косу површина од 24к злата, " стручњаци кажу да је такво гвожђе погодно за употребу на свим типовима косе и равномерно шири топлоту без прегревања. Пулсе тецхнологи је још један погодак. Обезбеђује брзо загревање и загревање и одржава константну и равномерну топлоту током стилинга. Сва ова технолошка схриллса пружиће још већу заштиту косе, тако да када подесите фризуру, на пример, коса је наборана, нема брзог губитка косе или бријања. А изнад свега ћете цијенити еаси хандлинг са уређајем и стопа прилагођавања!

Тандем уређај-козметика

Чак и ако направите посљедњи повик техника, не смијете се препустити употреби висококвалитетне козметике за косу и стилинга. Никада, али стварно никада не напуштајте уређај за ту врсту косе (ово би требало да вам саветује фризер), упозорава стручњака на дивну косу. "Захваљујући томе, коса је затворена и нема љуштења љускавог слоја (кутикуле) који штити косу од рђе." А ако сваки дан загрејете косу, изаберите не само праве производе за обликовање, већ и козметичка линија за косу са заштитом од топлотног оштећења. „Без обзира да ли користите сушило за косу, глачало за косу или гвожђе за косу, увек примените производ за заштиту од топлоте пре третмана. Ови производи се продају у многим варијантама - спрејеви, млеко, итд. Они стварају заштитни филм, не оптерећују их и многи од њих имају меморију за термичку фиксацију, " додаје Дагмар Мизнерова.

Уводни савет:
Ако тражите праву, покушајте, на примјер Тони & Гуи Преп заштитни спреј за косу за топлотно обрађену косу или Веллафлек лак за косукоји штити косу чак и на температурама изнад 170 степени Целзијуса (на пример, када је закачен).

Извор фотографије: Схуттерстоцк и БаБилисс архива

Видео: 19 САМЫХ ПОКУПАЕМЫХ АВТОТОВАРОВ С АЛИЭКСПЕСС УДИВИТЕЛЬНЫЕ АВТО ГАДЖЕТЫ С ALIEXPRESS (Септембар 2019).