Лице

Коректурни сликари: Које имате?

Уз разне јастучиће шминке, образа и сјенила, торба је недавно откинута. Одлучили смо да тестирамо лекторе у нашој канцеларији. За сваки проблем са кожом, одговарајући тип и нијанса коректора, није ништа боље и практичније од нише у једном производу. Који су лектори заинтересовани за нас и дају ознаку "мора имати"?

Слобода - Палетка коректору Лигхт

Шеф: Јана Канторова

Погодна је професионална палета лектора са својим нијансама за жене са светлом кожом. Садржи укупно 6 крем нијанси, од којих га можете пронаћи буцкле цоррецтор, кругови испод очију и бригхтенинг цоррецтор као што је подручје испод обрва. Композиција креме гарантује дуготрајан ефекат.

Моје мишљење:

Имам сјајну кожу, па морам пажљиво бирати коректоре тако да нису превише примјетни. Палета коректора под називом "Лигхт" је тако погодна за мене. Поред тога, садржи укупно 6 различитих нијанси. Једна од њих је ружичаста, једна неутрална беж, друга благо жућкаста, смеђа и онда једна "банана". Они бирају своје нијансе за неке тамније жене од мене. Поред тога, коректори нису били превише суви и густи, напротив, они су кремасти, не суше и могу се користити за кружнице испод очију. С друге стране, они нису превише лабави и добро покривени. Показало ми се да поправљам коректор прахом да би покривач држао целу ноћ.
ХРевиев: 4/5


Коректор Палетте, Дермацол

Уредник: Ева Суцхомелова

Троделни коректор и светлија палета је дизајнирана за боје од стране произвођача уједињење и маскирање дефеката коже. У малој кутији налази се зелени коректор који оптички неутрализује црвенило, повећане капиларе око носа и образа, жути коректор за преклапање пурпурних или плавих недостатака као што су модрице или вене, и беж-браон корекција за изравнавање коже и ефикасно маскирање пигментних мрља и ожиљак. Део тога је и бели сјајило са благим бљештавилом за наношење на јагодице, нос и око очију. Двострани апликатор пјене је такођер укључен у пакет.

Моје мишљење:

Постоје два различита начина коришћења коректора: пре и после наношења шминке. Сваки коректор, али са маке-упом, реагује другачије, па сам покушао оба поступка током тестирања. Приликом наношења коректора за шминку, беж-браон неутрализатор је најбоље функционисао - када сам га додирнуо пигментном мрљом или узрујаношћу, било је као да ми кожа исцрпљује. Морао сам више пута наносити зелени коректор на црвену тачку на носу, а затим мало радити на кожи да не бих видео оштре прелазе. Жути коректор, након друге апликације, савршено прекрива плаву вену која би "украсила" мој сан за живот. Мало сам се плашио треперавог светлијег, не да наглашавам боре око очију, али сам успео да визуелно упоредим неравност носа. Након наношења шминке, није се просула, светлост је остала, чак и око очију. Чини се да је гнев нестао. Али зелени и жути коректор је морао да се примени упркос шминки, пошто су сви недостаци почели да сијају. Чак је и моје лице изгледало беспрекорно вечерас.
Оцена: 4/5


Све што ми треба, суштина

Главни и одговорни уредник: Павла Марикова

Палета садржи 5 различитих нијанси које се могу користити појединачно или на различите начине. Ружичаста и жута смањују тамне кругове испод очију, зелено смањује црвенило а беж матизира кожу. Са светло браон можете освојити цонтоуринг.

Моје мишљење:

Користим само једну нијансу коректора, плус другу форму - у туби са наношењем киста. Тако да сам први пут помислио на оно што бих урадио са толико нијанси и да ли би ми сметало што је коректнија конзистентност. Али страхови су били бескорисни. Текстура се односи само на наношење прстију где год вам је потребно, а са пет нијанси заиста покривате сваку "ману" на вашој кожи. Коректор заиста добро покрива, чак и са минималном количином. Највише сам се узбуђивао због зелене нијансе, од које сам увијек имао велико поштовање, али све што је овај обећао обећао је - савршено је прекрио црвенкасту мрљу на кожи. Користио сам ружичасту нијансу по круговима испод очију, и користио сам беж коректор за преостала мјеста која су тражила "до краја до савршенства". Нисам тестирао жуту и ​​смеђу нијансу - није било потребно. Користио сам шминку коректору и разлика је била веома примјетна. Јединствени тен и савршена шминка трају цео дан, што је прилично уобичајено за мене у данима који ме напуштају без коректора.
Оцена: 5/5

Извор слике: Фотолиа

Видео: Predrasude koje imate o nama (Октобар 2019).

Загрузка...