Тело

Битинг Наилс - Ослободите се лоших навика које кваре вашу репутацију

Често не схваћате да то радите. Резултат може бити лош дојам, али и непријатна инфекција. Не гризите нокте - то ће помоћи "гадним" лаковима, чврстој вољи и подршци околине.

Стрес, досадан и недостатак калцијума

Угризи нокти могу имати психолошких проблема - често постоји стрес у којем многи имају компулзивну потребу за неким умирујућим активностима које барем скрећу пажњу са проблема или одводе вишак енергије. Неко му удара ногама, неко треба да хода по соби, други покушава да га угризе. И то нипошто није само проблем дјеце прије писма у основној школи: многи менаџери су ову навику већ стекли што се тиче столице психологу. Резање ноктију или његов резултат - у фином, нездравом маникиру - није најбоља визитка или купац.
Не само стрес је разлог за ово - понекад довољно када вам је досадно, престанете да проверавате и тражите неку "забаву". Често не Не схваташ да си се закуцао.
Досадни нокти су узрок зачараног круга - више вам није жао да их угризете. Последњи, мање чест узрок је прилично изненађујућинедостатак калцијумакада тело подсвесно тражи свој најближи извор. Ово је грицкање ноктију које се углавном приписује деци.


Иди на маникир

"Увек кажем клијентима да су нокти визитке - баш као и коса или одећа коју одаберете," каже модни дизајнер Луцие Бровн. "Осим што је неваљао нокте, ова навика може да направи велико здравље", додаје он. У њему се помињу нокти "у живо", означена кукавица и са њима отворена капија за разне инфекције. Поред тога, упорни гризови ноктију оштећују зубе.
"За жене, мислим да је најефикаснија превенција савршена, па чак и скупа маникура. Свако од нас је лијеп, и ако професионално држимо нокте и оставимо неколико стотина у салону, много ћемо размишљати о томе да ли желимо сада уништити сву љепоту. додаје стилиста. Препоручено гел лак, излијечен УВ лампом - такав третман ноктију не само то може да издржи још увредљивији третман, али ће такође променити структуру нокта коју ћете желети мање да окусите.

Други начин да се ријешите лоших навика је посебан горак лак за ноктекоје купујете у апотеци или у апотеци. Изгледа као нормалан безбојни лак, али ће због свог састава додати ноктима заиста неугодан горак укус, узрокован аромама хемијског поријекла, али у неким случајевима чак и концентрирани екстракт коре наранче. Не морате да бринете, она се користи и ако желите да науците уједање да бисте учили децу. Обично добро ради са њима. Окус одраслих можда се не чини тако лошим, али ће вас подсјетити на оно што не морате радити.


То ће такође помоћи да се упореди са окружењем и јаком вољом

Психички игра велику улогу у гризу ноктију. И може играти сличну улогу чак и када је скинута. „Људи са испруженим ноктима често чак и не схватају колико лоше раде њихови руке. Ево засађени изглед би требао бити циљ сваког од нас,“ каже дизајнер и стилиста Луцие Бровн. Према њеним ријечима, она често мисли да је довољно схватити разлику. Не мора бити тако лако као што се чини, а понекад ће вам требати помоћ.
Можда је то пријатељица с којом можете разговарати на обичан ритуал - посјете маникеркиње. Покушајте да пронађете онај који ће вам бити пример са лаком за нокте, или неко са истим проблемом: у два, увек је боље и можете да помогнете са несташлуком, као што је такмичење, ко ће га се решити раније.
"Гледам људе који иду у различите прилике. Одјећа и изглед су стилски, али понекад не можете направити гадан нокат. Али то не мења оно што ћемо импресионирати када ставимо руке на сто негде. Чак и тако мала ствар може одлучити о успјеху на послу или на састанку, " сумира Луцие Бровн. Главна ствар је да се то и оствари да раде на својој јакој вољи.
"Покушајте за почетак пречице, али савршено обликовани нокти, укључујући и кутикулу, " савјетује. Пробајте одбијајући лак, а када видите напредак, крените на високо квалитетан гел маникир. И видећете да ће ваша околина приметити промене - то ће вас подржати у даљем напретку.

Извор слике: Фотолиа

Видео: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Октобар 2019).

Загрузка...