Тело

Пазите када бирате свој парфем

Препознајете ли лозинку "Са новом сезоном нови мирис"? Или ћете купити мирисни поклон за пријатеља, колегу или неке од ваших најближих рођака? Без обзира да ли желите да уживате или уживате у другој жени, саветоваћемо вас о томе шта треба избегавати када купујете парфем.

Најчешће грешке

Избор парфема треба да буде церемонија. Треба бити уморан, имати довољно времена да процијени мирис и да размисли, не треба га куповати у журби, већ с разумом и осјећајем. Многе жене то већ знају не испробава много мириса одједномјер мирише мирисне ћелије и онда не разликује један парфем од другог.
Такође не би требало да вас изазива упозорење или марљивост оглашивача - он може имати другачији укус и преференцију од вас. "Једна од основних грешака је куповина пријатеља без покушаја," она је поделила своје искуство са стручњаком за мирис из Цоти, Мартине Муронова. "Није ситуација да жена купи мирис према њеној пријатељици и не тестира мирис на њеној кожи, већ само на тест папиру." Стога, када купујемо мирис за себе, морамо размишљати о томе потребан је мирис да пробаш своју кожутако да нисмо разочарани код куће. Многи мириси добро миришу на друге, али они могу бити непријатни за нас. "

Уводни савет:
Добро је барем приближно знати како се укуси укуси. Ту је и добар трик у освежавајућем мирису док покушавам мирисати. "Добра је идеја мирисати мирис између мириса и мириса, који неутрализира наше мирисне ћелије," препоручује стручњака за мирис. "То је као хлеб за дегустацију вина."


Само мало

Још једна сметња која се може заменити куповином неприкладног парфема је нестрпљивост. Ми не дамо мирис времена за развој, само миришемо првобитни, највиши тон цијелог мириса. После неколико минута испарава и парфем почиње да ослобађа свој централни део. Тек након неколико сати ће се развити база мириса, често сасвим различита од вршног тона.


Миришем као поклон

Ово је још теже дисциплиновати него купити мирис за себе. "Када жена купи мирис за некога као поклон и тестира је на њеној кожи, можда постоји проблем да надарена особа не мора тако мирисати" стручњак описује супротан проблем. У случају да одлучите да купите мирис, играјте сигурно и сазнајте који омиљени мирис имате потенцијалног даровитог, или га представите за дегустацију. Ако имате само осећај мириса и знате где мирис, онда парфем треба да одговара вашој машти.


Златни принципи у избору парфема Мартине Муронова:

  • Направите више времена за куповину. Узмите си времена и сачекајте да срце развије мирис - најмање 30 минута. "
  • Мање је више. "Покушај до 4 мириса иза себе."
  • Тестирајте мирис на телу. "Када купите мирис за себе, дефинитивно га пустите да се испере на кожи ваших зглобова, није довољно изабрати само парфимисани тестер папир."
Уводни савет:
Пратите акцију. Зар није сјајно када добијеш прави мирис и спасиш се? Онда испланирајте нови избор парфема на 16-20. 11., када је Тетин дрогеријски попуст на све парфеме 50%.

Извор слике: Фотолиа

Видео: Harry Potter und der Plastikpokal 1-6 Full HD mit Untertiteln (Октобар 2019).

Загрузка...