Лице

Како носити тамне усне

Да ли вас привлаче и модерне тамне усне? Оне су један од трендова сваке јесени. Без обзира да ли вам одговара и како да их носите, питали смо стручњаке за прелепу визуру, Катерина Кробова: Обично се повезујемо са шминком празника за Ноћ вештица у тамној, тамносмеђој, тамно-тамној или тамно плавој боји. Али будите опрезни! Овогодишње тренди модне ревије су се претвориле у тамне усне, и на примјер, бора на уснама у Бургундији је врући тренд.
С друге стране није новина у историји женске шминке. Први преживјели запис о постојању црног ружа долази из Египта око 4000 година прије нашег рођендана. Египћани се нису плашили да побегну и експериментишу са козметиком и бојама, " приказује историјски контекст Катерине Кробова и додаје: Важан период за црни руж је двадесетих година прошлог века у Холивуду. Црно-бели филм не би имао искру таме без тамних усана. " Црни руж је постао траг емо или ентузијаста у готичком стилу, сезонски је неопходан ако планирате костим за Халловеен парти.


Да ли је погодан за све?

Тренд је једна ствар, али питање је да ли је то право за вас. Одговор лежи у величини ваших усана. "Генерално, ужа уста, светлија боја. Све тамне и препознатљиве нијансе чине ваше усне слабијима и уским, " објашњава. Ако су ваше усне јаче онда третирајте свој тренди тамни руж.


Где да одемо тамо?

Ако оклевате да користите тамни руж и дневну шминку, иако нисте побуњеник, Катерина Кробова има практичан одговор: "Јасно то зависи од наше храбрости и околине, у којем се крећемо кроз дан. На пословним састанцима са клијентом не бих изабрао црни руж, чак и ако је то тренутни тренд. С друге стране тамна боја шљиве може савршено да допуни укупни изглед, изгледа невероватно женствено. "
Не мислимо да од ове јесени, под утицајем дизајнера шминке модних дизајнера, све жене носе само тамни руж у расутом стању. Али овај тренд се не занемарује, и многе жене су жељне да покушају своју храброст да га носе. Особно, већ знам много жена које су испале из класичних црвених, а међу њиховим дневним рутинама су љубичасте или тамно смеђе. Очигледно, овај тренд неће наћи пут до свих лепотних џепова, али зашто га не би испробали на посебан начин? " каже она.

Тип Катерина Кробова:
Никада не бисмо применили тамни руж за лице не треба занемарити контурну оловку, јер тамне боје не одговарају рубовима.

Видео: Praktična žena - Kako se nose tamni karmini? (Октобар 2019).

Загрузка...