Лице

Бе перфецт! Подесите своју јесенску шминку са одећом

Често проводите дуго испред огледала и решавате - да ли овај врх одговара овом џемперу? И како да узмете ципеле или торбицу да се поклапају? Али чак и најсофистициранија одећа може погрешити са неприкладном шминком. Па како то радите?"Како се правилно уклапају одјећа и шминка?" То није толико наука, већ је потребно укључити осјећаје и укусе, " каже Нада Кручка. „Није могуће одредити посебна правила која ће вас сваки пут учинити сјајним. Увек се морате побринути за прилику коју одијевате за свој цјелокупни стил и особност. Неколико савјета за визу како би ваш посао био лакши, али постоји. "


Савети визажисте


Први савет:

Ако желите изгледају елегантно и елегантно, немојте мешати хладне и топле нијансе. Ако изаберете ледено белу, хладно плаву или љубичасту, додајте сенке из хладне палете и руж у ружичастој, лососовој или трешњиној боји. Ако волите земљане боје и нијансе - топло смеђу, тамноцрвену, наранџасту - изаберите сенке и руж у топлим нијансама попут гримизне или краљевске црвене.


Други савет:

То станд оут, не мораш да извлачиш своју најљепшу хаљину и да је учиниш драматичном. Цонверсели! Да бисте направили препознатљиву одећу, изаберите веома трезвену шминку и обрнуто, бирајући једноставне, безвременске комаде за своје задимљене очи или црвене усне. Изгледат ћеш софистицирано, али нећеш бити савладан.


Трећи савет:

Тунинг тон у тону је искључен. "Раније се тврдило да је шминка неопходна да би одговарала истој боји као и одећа, а пожељно и тон у тону." Тако, на пример, тамно зелена кошуља, светло зелене сенке. То данас више није случај. Нацртајте више контрастних нијанси - зелене или брескве. Само пазите да изаберете боју која ласка вашим очима. " каже Нада Кручка.


Љето и рана јесен су периоди када је ујутру и увече доста хладно, али и даље можете ходати у кошуљи преко дана. Идеал је стога различит џемпери, кардигани и пончокоји се загревају на путу до посла и лако се преносе путем.
"Неупоредиви класични, плави траперице са белом кошуљом ће бити увелико допуњени упечатљивијим изгледом. Не морате претјеривати у сјенама: непрекинута кожа без мрља, црне линије гела, а препознатљив црвени руж је апсолутно довољан. Пошто чисто бело делује хладно, добро је доћи до хладне нијансе црвене, " објашњава Нада Круцка.
Ако имате плави џемпер, пробајте нијансе брескве. Ако тражите црвени кардиган, покушајте да засените очи смеђе-зеленом бојом. Контрастна игра ће се упалити! Једноставан стил изненада постаје профињена комбинација коју ћете засјенити на послу, на кафи са пријатељем и на састанку.

Желиш ли нешто посебно? Не морате се бранити током дана тамне љубичасте сенке и димна шминка. На крају крајева, није нигде написано да морате да смислите "сивог миша" у класичном моделу за школски испит или састанак на послу. "Али ако одаберете дубоке и карактеристичне сенке на вашим очима, онда ћете радије изабрати голи руж за усне који неће привлачити пажњу" саветује Наду Круцка. "Оно што је моћ, то је превише, и истина је да се то направи."
Чипкасти џемпер и црни прслук чине романтичну и деликатну протутежу. И да се не понашате као романтична наивна, повуците мршаве траперице и једноставне ципеле да бисте везали мало "гурање".

Ако вам фармерице више нису уморне и још увек желите да носите моделе за ваздух, испружите се без бриге дресс. Чак иу јесен сунце понекад добро гори!
"Ако дођете до хаљине у топлим јесенским бојама као што су смеђа, кларетна или наранџаста, блистајте својим очима, у топлим нијансама, које можете додати црном црном линијом за заводљив изглед мачке" саветује Наду Круцка. "Фина шминка за очи помаже да се извади и нагласи савршене усне. Ако желите да привучете пажњу, морате погодити нијансу. Ако носите топле боје, користите топлу нијансу и обрнуто. "

Извор слике: Уводник

Видео: Imagine Dragons - Believer (Децембар 2019).

Загрузка...