Лице

5 савета за истицање плавих очију!

За сваку боју ириса потребна је потпуно другачија шминка. Шминка десног ока само подешава плаву боју ваших очију и ви ћете бити звезда. Универзално правило је - свако воли било коју боју, само морате знати коју нијансу користити."Када желимо да добијемо очи плавих очију, дефинитивно можемо да помогнемо сивим љускама за сенке. Када користимо браон, било хладно или топло, плава боја очију је истакнута, " препоручује визажист Мирослава Брезношчакова. Постоје и нека правила за различите нијансе које помажу да извучете плаву боју из ваших очију.
То су, на пример, контрастне боје. Ко има светло плаву до плаво-сиву, може користити тамније смеђе или бронзане, металне и бледо ружичасте нијансе. Напротив, плаво-зелено гвожђе ће помоћи кајсији и бронзи да очи изгледају више плаве него зелене. Са тамно плавим очима, нећете направити грешку сивих нијанси задимљеног шминке.


1. Осветлите унутрашњи угао

"Подвлачење израза добро функционише и око такође светли. Не само осветљивач који стављамо у подручје око очију, већ и сјајну сенку у унутрашњем углу ока. Може се наносити прилично до отприлике прве трећине капка. Може имати и светли сатенски одсјај, " визажиста нуди препоруку која се односи на све плаве очи. Али ако су вам очи удаљене, прескочите светлу сенку.


2. Уживајте у сензуалном и дубоком изгледу

Тамна сенка у плавим очима продубљује поглед. За разлику од светлих сенки, припада спољном углу. Одговара тамно браон или тамно сивој боји. Сјајно контраст с плавим. "Најтамнија сенка се примењује на спољашњи угао и око трећине поклопца. Одговарајући еспрессо или златни смеђи или сиви гранит, аддс Мирослава Брезношчакова. Сенку треба замаглити да би се изгубила да не би стварали насилне транзиције.


3. Боје које вам дају искру

Не брините о употреби боја на средини поклопца. Можда ће изгледати као посебна комбинација коју иначе не бисте пропустили, али вјерујте да ће се ваш изглед освјежити. Средњи дио поклопца је лијепе боје у роза, фини пастелни прах, марелица или мед. Плаве очи подижу десни курац, а шминка није досадна и досадна, " описује уметника визије.
Ове боје су погодне за дан и ноћ, само је питање комбиновања са интензивним нијансама тамне боје. Можете направити њежан изглед у нијансама ружичасте, али и дубоко заводљив изглед у комбинацији меда са дубоким тамно смеђим. Можда ће бронза, са лагано наранџастим додиром, оставити диван утисак свеже шминке. Слично томе, бакарна боја ради. Управо ове комбинације чине је светлијом и дају им познату "искру у оку". Ако сте лијепо препланули, изглед креме и беж изгледају добро у вашим очима.


4. Пљуни на ноћ као звезда

Али плаве очи, они морају двапут размислити о томе шта желе да постигну. Она не мора да брине о компонентама од бисера, чак и не мора да брине о блиставим сенкама. Али они не би требали ићи на посао у костиму. Напротив, када истегнете коктеле, искре у оку које ће изазвати сјај ће бити сасвим у реду. Зато их оставите само за вечер.
На свечаном догађају, погодан је и шминкање дима. Нијансе тамносиве и тамно смеђе боје савршено се уклапају. Употријебите оловку, увијек у тамној нијанси, која ће поцрвењети очи плавих очију. "Можете лагано размазати и створити димну шминку." Оловка припада доњем поклопцу. Само примени једну до две трећине ока, " каже Мирослава Брезношчакова.


5. Привуците пажњу

Питање које је свако од нас питао - могу ли користити плаве сенке за плаве очи? Шта се дешава? Са плавим сенкама, морате бити опрезни, кажу стручњаци. Очигледно изоставите нијансе плаве. Осим тога, плаве сенке често привлаче много пажње - чак и више од ваших очију. Ако желите да користите сенку у боји ваших очију, идите у тамно плаву боју, коју можете применити на линије. Важно је напоменути да у плавом морате бити веома опрезни и да будете сигурни да сте заиста сигурни. Посебно не наглашавајте да ће то бити пуно, али стварно јако снажно. Плава боја такође може да повуче око од тамно љубичасте боје.

Извор слике: Фотолиа

Видео: Novi studio. Terapija čišćenjem, sređivanje i organizacija prostora (Октобар 2019).

Загрузка...