Тело

Аутумн Наил Арт Трендс: Повратак боја и узорака

Уметност украшавања ноктију, такозвана наил арт, изгледала је мртва. Међутим, руке модела на трендовима јесени / зиме 2017/2018 су све убедиле да су дизајнери ноктију престали да се држе на тлу и да су пустили дивље животиње пуне препознатљивих боја, блистања, металик сјаја, нове концепте француског маникира, компликоване сенке или ровове. Припремили смо мало дегустације за вас.

Детаљни обрасци или слова

Раније се појавио тренд праћен логом на основу једнобојне позадине. Ово је сада трансформисано у прецизно сликање детаљних етничких образаца, који често потичу из такозваних племенских тетоважа. Друга варијанта истих су слова неких писама. Врло често се користи комбинација тамно црвене и златне боје, али се појавила и комбинација црне и бијеле. Овај концепт је уведен у њиховој емисији, на пример Ницоле Миллер или Марц Јацобс. Само ради интересовања, овај амерички модни дизајнер ове године гура лак за нокте и мушкарце и за њих креира посебну колекцију.


Линија танког контраста

На изузетан начин, Цхристиан Лоубоутин комбинује пролећни природни тренд бледих нијанси са наил артом. Модели на представи Цусхние ет Оцхс хвале се млечно бели нокти украшени танком металном линијом у контрастној боји. Слично томе, овај тренд се може тумачити са било којом позадином у боји праха или тела и танком линијом или линијама у црној, тамно плавој или другој нијанси. Само добро очистите четкицу и држите руку!

Коси рез

Да би нокте поделио у две контрастне боје, он је већ размишљао о леденом брегу. Ат сховс Јенни Пацкхам или Ницхолас К нокти са несташним ноктом били су натечени. Тамно плава са прозирним лаком, злато са бадемовом белом ... можете је комбиновати колико желите. Само држите границу између њих увијек водећи дијагонално преко нокта. И само нас подсетите да се прво наноси светлија нијанса, али после замрачења је тамнија.


Вариед геометри

Не само на представи бренда Новис могли сте да видите графичке обрасце у светлим бојама - понекад је то личило на узорак на баковом каучу, понекад мотив из апстрактне слике прве половине 20. века. Или је дизајнер инспирисао индијанска племена. У сваком случају, такви нокти се не могу занемарити. Неке од њих могу бити креиране четком или шаблоном, док ће другима бити потребан шав.


Метални сјај и сјај

Пролећни тренд металних опалесцентних ноктију који мењају камелеон довели су до краја емисије јапанског дизајнера Тадасхи Схоји. Он га је повезао са бљештавилом, тако да је бљеснуо, и даље свјетлуцао.
Замишљено сместио бљесак на неке дијелове нокта, а не на цијели нокат. Поред мењања лака, на сваком је нокту користио неколико боја блистања, тако да цјелина не дјелује јефтино, већ напротив врло племенито. У дан у тједну, овај тренд је помало богат, али то је само права маникура на јесенској забави или зимској лопти.


Француски маникир другачије

Конзервативна француска маникура је помало досадна за ову јесенску сезону. Само жели да направи нешто шареније, барем су размишљали о припреми ноктију за разгледнице Таниа Таилор или Сацхин & Баби. Доњи слој је класично транспарентан или светао у боји. Међутим, позната кривуља није бијела, као што сте навикли, већ изразито обојена - јарко црвена, љубичасто-црвена, тамна керозин или бургундац, која је постала овогодишњи модни диктат. И то није кривина, већ прави лук! Боја нокта је пола-нокат. Француски маникир је добио динамику и осмех.

Извор слике: Уводник и Фотолиа

Видео: 13 New Nail Art 2018 The Best Nail Art Designs Compilation. June 2018 (Октобар 2019).

Загрузка...