Лице

Трендови лепоте који пуне интернет

Трендови у 2017. години су се кретали између двије крајности. Карактеристична, екстравагантна шминка, често неподношљива у радном дану, обрађује њен природни изглед док је "устала и отишла". Главни хит сезоне је свакако природност која додаје специфичну боју овде. Који су трендови и славне личности?

Изглед шминке "без шминке"

Стварање природно свјежег и природног изгледа понекад ће функционирати исто као и посебан, савршен изглед. Не ради се само о тренду сезоне, већ о зимзеленој козметици. Која жена не би желела да изгледа савршено? Кожа треба да има природан сјај, али у супротном треба да остане мат и савршено обојена уједињена. Ружа украшава врх јагодица и користи сјајила. Сенке за очи су у ружичастим нијансама, а када се користи руж, бирају се тонови тела.
На пример, визуелни уметници као што су Ланвин, Мајкл Корс и Стела Мекартни изабрали су га за представу. Поред модела, Селена Гомез, природне лепоте Емме Ватсон или племените Кате Миддлетон пронађене су у овом погледу.


"Мокри" изглед

То је свеж, потпуно неконвенционалан изглед. Нијансе за очи најчешће у ружичастим нијансама употпуњују се сјајем који даје влажан ефекат на поклопцима. Апликација је једноставна. У завршном кораку, обложени поклопац је блотиран са транспарентним сјајем за усне или козметичком машћу. Воила, летњи тренд је у свету! Ако сте авантуристији, можете испробати истакнутију боју или задимљену сенку за очи са ефектом влажности.

Прозирни сјај за усне поново је неопходан део козметичке опреме. Ове године доживљава велики повратак, и као што се види, користи се универзално за очи и усне. Козметичке фирме су такође свесне тога, и продају се у великим количинама. Покушајте супер сјајно КСКСКСЛ схине од ессенце.


Тонинг

Боја косе је задња деценија софистицираног стила (постепени прелазак из тамне у лакшу косу). Овогодишњи тренд у декоративној козметици је такође забележен.

Усне су тамније боје и према средини усана, ова боја бледи или је замењена светлијом или топлијом нијансом.. Козметичке фирме су такође почеле да реагују. На пример, означите Цатрице нуди овај руж овог прољећа Омбре Тво Тоне руж за усне у шест варијанти боја. Рука у руци са овим трендом су тзв. Двобојне усне. Занимљив ефекат боје постиже се наношењем различитих, али сличних боја горњој и доњој усни.

И пазите! Очи су такође обојене. Било да се ради о линијама ока или о сенкама - употреба сличних израженијих боја и њихових прелаза су у току. Да ли постоји неонски љубичасти оловка за очи са нешто светлијом нијансом љубичасте сенке за очи?


Једини доминантни елемент

Природа и природа поново. Кад понекад може бити мало досадно, зар не мислиш? Повремено је добро привући мало пажње. Дизајн зависи од вас. Ако имате лепе усне, уживат ћете у тренду голих очију с дубоко црвенкастим ружем.

Да ли више цените очи? Инспирише се трендом упадљивих плавих сенки и линија. Занимљиво је да линије не изгледају класично. Они су или на горњем поклопцу или на дну. Они чешће држе више геометријских облика од косих облика поклопца. Али нека екстраваганца никада неће болети. Идеални за ове експерименте су обојени оку Цолор Еиелинер од Дермацол.


Шминка у једном тону

И на крају мало хармоније. Шминка у једном тону је нежна и пријатна за очи. Поред тога, веома је једноставан и штеди време, посебно када направите једно лице са једним универзалним производом. То је иста боја ружа и сенке за очи. Ако је одабран мекани и природни тон, исти може бити исти. Овај поглед је тестиран, на пример, Кристен Стеварт.

Који вам се тренд у сезони допао?

Извор слике: Фотолиа

Видео: ZEITGEIST: MOVING FORWARD. OFFICIAL RELEASE. 2011 (Јануар 2020).

Загрузка...