Лице

Пудер за масну кожу - спашавање или проблем?

Да ли је прах прикладан за масну кожу или може оштетити? Имате ли ову врсту коже и питате се да ли је прах и што можда укључити у вашу козметичку рутину? Питали смо шминкуре и стилисте Катерине Кробова за савет, а мајстори масне коже се не боре са преурањеним бора- ма, већ стално решавају своје ожиљке. Као решење, нуди прах за лице. Раније, гласине да прах зачепљује поре, тако да се кожа не уклапа. Да ли је прах за маст? А посебно љети, када је кожа била под стресом вањских утјецаја?


Преокренули смо митове

Гласине о зачепљењу пора потичу из времена када су прахови били потпуно другачији него данас, и нису били ни приближно тако добри као данашња шминка. Напухали су се водом и запушиле поре. То више није случај и масна кожа може очекивати њихове позитивне особине.
"Ако имате масну кожу, прах је најсигурнији избор за борбу против нежељеног сјаја и" исушивања "шминке," каже Катерина Кробова и само истиче: "Када бирате, избегавајте свакога ко у наслову има речи као што су" сјај "или" сјај ", потражите досадне производе." Дакле, прах је јасан спас од нежељених рефлексија на лицу, не само током лета.


Чак и љети без сјаја

Првенствено се ради о избјегавању нежељеног сјаја лица. Након љета, кожа се често суши, али на њу често реагира више масти. Ако је ваша кожа пуно масти, чак и сада, у лето љета, онда визажиста има решење: "Шминка сама по себи можда није довољна, посебно за много масне коже. Одаберите јачу комбинацију тупог шминке и праха, или чак фиксирајући спреј. "


Трик је иу примени праха

Важна је правилна примена праха и избор праве четке за прах. "Апликација је једноставна, треба вам само четка од природних влакана или козметички спужва. Увек пудер на крају шминке да поправи све слојеве, " саветује стручњак.


Од беле до природне

Раније, најпопуларнији бели прах, још од 20-тих година 20. века, када је препланула кожа дошла до речи, палета боја праха се проширила. У последњих неколико деценија, то је био покушај да се изабере прах у природној нијанси коже.
Највећи хит у подручју праха полако али сигурно постаје фиксативни транспарентни прах, који је без пигмента. Кожа се не мучи, али савршено је фиксира и матира. коментарисао је тренд померања производа првобитно професионалних визажиста на козметичке јастуке Катерине Кробова. "Одговара сваком времену. Осим тога, нећете изгледати сувишно. "


Савети за визажисте:

  • "Направите посебну фиксацију под очима, шминка се не савија и маскара се неће одштампати."
  • "Такође можете користити прашак за фиксирање кармина." Пробајте једноставан трик. Ставите салвету или папирнату марамицу на свеже нанесене усне и пажљиво нанесите четкицу на њу. Ваше усне шминке не штампају на чаши, чак ни на партнеровом лицу. "

Извор слике: Фотолиа

Видео: Our Miss Brooks: Connie the Work Horse Babysitting for Three Model School Teacher (Октобар 2019).

Загрузка...