Хаир

Како изабрати главу према фризури?

Капа или шешир може бити додатак који подиже вашу опрему. Али често скрива фризуру коју желите да покажете. Како изабрати покривала за главу која ће створити комплементарни пар заједно са косом? Топли шешир, шешир, капуљача. Елегантан додатак, функционални комад, детаљ у боји или додатак за зимске спортове. Покривала за главу могу да носе много задатака, али дефинитивно не би требало да остављају утисак ваше фризуре, непотребно је додавати године или косу да би добили волумен. С друге стране - шешир штити косу од зиме припада. Имамо га за вас савети како ускладите свој шешир или шешир са фризуром - на крају крајева, зашто прилагодити фризуру капи када може да иде уназад?


Растворена дуга коса

Ако волите да носите опуштену косу на раменима или дуже, можете си приуштити још више "пуцкетања" - Меко, топло пиво мирно повуците се изнад обрва и нека ти коса завири у лице. Можете их поделити на два дела и оба да се крећу напред, чак и пре ушију.
Чеп ће осигурати косу на мјесту, покрити ногу на стражњој страни врата, а фризура ће бити богата. У исто време хаир неће летети у лице. "Осим тога, кад се косе окрећеш напријед, имат ћеш их под контролом, и нећеш се бојати џемпера, мараме или крзнене огрлице са стражње стране". допуњује фризер Ива Боровска.
Дуга одијела за косу младеначка покривала за главу, који не морају ни да носе даме - то може бити елегантна вуна манжетама са преклопљеним ободом али и беретку, на коју ви зовете руб и тако ћете га "ударити" по глави.
Уводни савет:
За већи ефекат волумена, можете попунити ваше крајеве косе помоћу завеса или гвожђа. За дуготрајан ефекат без употребе лака за косу Сиосс Фоам Харденер, која поспешује таласање косе, али спречава трење.


Едитед дрдол

Ако желите да носите реп или браду зими (или уопште), то може бити проблем са покривањем главе. Запамти и фризура седи ниско - који шешир или шешир желите узети. "Нема слободног времена пробајте своје омиљене шешире и пронађи одговарајућу фризуру испред огледала, " допуњује фризера. Добар избор је такође добар плетене "урбане" траке за главукоји загревају главу (а посебно уши), али неће се мешати ни са високом штуком. "За једноставан коњски реп или ниску пичку." савршено одговарају мушким шеширима, спуштен сприједа. И изгледа добро беретка или позлаћен шешир, поставите много на страну - инспирација се може наћи на сликама из четрдесетих и педесетих година, " додаје савете за Иву и додаје: "Само пазите да не наиђете на огрлицу вашег капута - ускоро би то могло бити веома поремећено."
Уводни савет:
Спремите реп или трзање напред подесите са лаком за обликовање како бисте спречили чишћење конца и фризура лијепо изглађена. Пробајте нови Тафт Хаир Глам Понитаил Стилес, који је дизајниран за глатке фризуре.


Микадо

Микадо директно говори о разиграном ретро стилу. Изаберите мању главукоји не покривају фризуру све осим остављајући барем косу око његовог лица. Изгледаће сјајно у стилу двадесетих година, што ће бити посебно погодно за елегантну одећу. "Пре него што ставите шешир." покушајте да не стављате косу иза ушијубити боље видљив испод покривача, " саветује Иву Боровску. Можете изабрати и беретку и пробајте још спортскију опрему ниска плетена капакоју стављате тако да фризура не прекрива у потпуности.
Уводни савет:
Микадо често захтева уредан изглед и јачину звука, што капу мало угрожава. Покушајте га користити након прања Волуме спраи Тони & Гуи 3Д Волуме Спраикоја задржава волумен и облик косе чак и испод капице.


Фризуре кратке косе

Ако имате ошишану косу на дечаку, морате схватити да неће бити видљива испод капице. То такође зависи од врсте лица - сватко је другачији и сви се осјећају добро у нечему другом. Можете се побунити велики плетени шешир који можете мало повући. "Ако желиш мало косе." 'Признај', Погледајмо, на пример, невиност или пету. Ово је посебно тачно ако капа има контрастну боју према коси, " препоручује фризера.
Мушки стил ће се уклопити иу фризуру "дечака", па самим тим и мушке капеможете и ви хит тхе фронт, или обрнуто довнлоад бацк и допуштајући вам да завирите у пету или прекршај - опет то зависи и од стила шешира и од вашег стила и од тога да ли сте вољни мало да експериментишете.
Уводни савет:
Ако носите "разбарушену" фризуру, шешир вам може неугодно "вратити". Покушајте да добијете стилинг производ који чини фризуре још оштрије: добро Тони & Гуи восак за обликовање у Хигх Дефинитион спреј воску.

Видео: Da Li Znaš: Izbor frizure prema obliku lica (Септембар 2019).